Lej en bus med T.busser.

Loading...
Loading...
Fine busser til det mindre hold af personer

Fine busser til det mindre hold af personer.

T. Busser er et busselskab, der har styr på betjeningen af mindre hold. T. Busser har nemlig valgt at fokusere på de mindre busser, hvilket også giver den meget erfaring inden for transport af mindre grupper.

De har gennem årene transporteret mange grupper rundt i både ind-og udland i deres flotte minibusser.

Selvom T. Busser er relativt nystartet, køres virksomheden af erfarne chauffører, der har flere års erfaring med persontransport. Med det sagt kan du være sikker på, at T. Busser kan sit kram og vil gøre alt for, at service og rengøring er i top i deres busser.  

T. Busser er fra Slagelse, og de har derfor gode muligheder for at være behjælpelig med transport i stort set hele Danmark. Med deres placering omkring Storebæltsbroen kan T. busser hurtigt dække Sjælland og eller Fyn, hvis det skulle ønskes. Det er derfor meget muligt, at du kommer afsted med dem, når det kommer til leje af bus med chauffør København eller Fyn

Rigtig fine minibusser

Rigtig fine minibusser.

Når du bestiller bustransport, kan du risikere at få bestilt dig en bus med ekstra pladser, som bare er spildplads. I denne situation vil minibusser være en fordel afhængig af størrelsen på jeres gruppe. De fleste minibusser kan nemlig holde mellem 6 til 20 personer med gode faciliter.  

Dette marked med kørsel af mindre hold har T. Busser helt styr på. Deres vognpark består af busser i størrelserne fra max 6 personer til max 20 personer. Deres busser kan bruges til mange forskellige former for kørsel, heraf kan bl.a. nævnes familieture, kørsel af institutioner, virksomheder, festlige begivenheder og udenlandsture.  

Det er her T. Busser har deres speciale, og de kan sikre dig den optimale oplevelse og busrejse til din destination. Hvad du skal bruge bussen til er underordnet for T. busser. De går nemlig ind for at tage din opgave med et smil og sørge for at dine behov og krav bliver opfyldt til punkt og prikke. Samtidig sikrer de sig også, at sikkerheden er det højst muligt niveau.  

Når du kører med busser fra T. busserne, vil du opleve super gode faciliteter som aircondition, borde i bussen samt mulighed for tilslutning af mobile enheder. 

Find den mest optimale busrejse, her på siden

Find den mest optimale busrejse, her på siden.

Ønsker du at rejse med minibus eller blot finde det bedste tilbud på busleje, kan du med fordel anvende prisberegneren, som du finder i toppen af siden. Selvom du er et mindre hold, der skal afsted på busrejse, kan det stadig være en stor indsats, der skal til for at finde den bedste løsning. Denne proces kan være tidskrævende for dig, hvis det er første gang, du skal booke bus.  

Anvender prisberegneren i toppen af siden, slipper du helt for det. Ved blot at trygge dine rejseinformationer ind i beregneren, finder den det bedste tilbud til dig fra T. Busser.  

Bruger du i stedet beregneren på forsiden, sammenligner du med mere end +45 busselskaber, hvorfor du nok skal finde en løsning til dit budget.

Har du spørgsmål til prisberegneren, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi er klar til at hjælpe dig afsted på din busrejse. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus