Lej en bus med Nyborg rejser.

Loading...
Loading...
Et kvalitetssikret busselskab

Et kvalitetssikret busselskab.

Nyborg rejser er et busselskab fra Fyn. Selskabet blev grundlagt tilbage i 1948, af Peter Kr. Kristensen.

Med de mange års erfaring er selskabet med tiden blevet en omfattende busvirksomhed i ind- og udland. Ud over at være et busselskab har de også et rejsebureau. Denne erfaring og knowhow i rejsebranchen er med til at sikre dig høj kvalitet og fantastisk service.  

Denne kvalitet har Nyborg rejser fået testet, således at de er sikre på at kunne levere dig den perfekte busrejse. De har nemlig modtaget ISO-9001 certifikatet, hvilket er et bevis på deres internationale kvalitetsniveau. Samtidig er Nyborg rejser også blevet certificeret efter de nye ISO-normer, som er certifikater omkring bæredygtighed og risikostyring. Du kan altså forvente en professionel og serviceminded oplevelse. Din busrejse bliver kørt af veluddannede chauffører med mange års erfaring og praktisk anlagte rutiner. Det passer sig godt ind i deres mission om altid at arbejde efter kvalitetsparametrene, sikkerhed, tillid og troværdighed.

Busserne fra Nyborg rejser

Busserne fra Nyborg rejser.

Høj kvalitet i service indebærer selvfølgelig også busserne. Busserne fra Nyborg rejser opfylder først og fremmest de miljøkrav, der skal til for at køre i de store byer i Europa. Derudover er deres standard busser udstyret med faciliteter, der vil få den almindelig oplevelse til at være luksuriøs. Af faciliteter kan nævnes Wi-Fi, Luksus stole med vippebord, Aircondition, stik til opladning af mobile enheder, kaffemaskine og køleskabe. Toilet er også en mulighed - dette gælder dog ikke minibusserne. Trailer er også en mulighed, når du vælger at køre med deres turistbusser.  

Skal der lidt ekstra luksus til, kan du også vælge at anvende Nyborg rejsers VIP konference bus eller VIP-minibus. Disse busser er udstyret med større sideområder, så man kan afholde møder eller sidde i større forsamlinger sammen i bussen. Derudover vil konference-bussen også have ekstra faciliteter, såsom mikroovn, fadølsanlæg, cappuccinomaskine og mulighed for tilslutning af PC. Derfor er denne bus velegnet til hvilken som helst arrangement i måtte afholde. Om det er rejsen til den sjove fest eller et firmaarrangement. 

Har du specielle krav til bustransporten, kan Nyborg Rejser også hjælpe med det. De har eksempelvis mange års erfaring med handicapkørsel og har derfor busser udstyret med de faciliteter, der skal til for at gøre kørslen optimal for alle. Deres erfaring med kørsel af folk med gangbesvær stammer fra kørsel med foreninger, institutioner og offentlige instanser.

Koncertbussen

Koncertbussen.

Nyborg rejser tilbyder en speciel mulighed for dig, som elsker at deltage i koncertoplevelser og mødes med mennesker, der kan lide det samme musik som dig. De kører nemlig Koncertbussenfyn. Med den slipper du for at skulle tænke på, hvordan du kommer frem og tilbage til koncerten, hvis du selv er bosat på Fyn. Så kan du bare nyde koncerten velvidende om, at transporten bliver ordnet for dig.  

Ønsker du at finde det bedste tilbud fra Nyborg Rejser, kan du anvende prisberegneren. Den finder du i toppen af siden. Med beregneren kan du med ganske få klik få udskrevet et tilbud, som passer på dine krav til budget, inden for de bedste rammer som busmarkedet kan tilbyde. Herunder kan du vælge Nyborg Rejser, hvis de tilbyder en rejse, som passer perfekt til dig. Med beregneren kan du spare både tid og penge, da du selv slipper for at kontakte selskaberne, ligesom beregneren vil give dig de samme priser som busselskaberne - måske endda bedre da den sammenligner med +45 selskaber. 

Har du spørgsmål til prisberegneren, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på den perfekte busrejse.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus