Lej en bus med Nyborg rejser.

Et kvalitetssikret busselskab.

Nyborg rejser er et busselskab fra Fyn. Selskabet blev grundlagt tilbage i 1948, af Peter Kr. Kristensen.

Med de mange års erfaring, er selskabet nu gået op og blevet en omfattende busvirksomhed i ind- og udland. Ud over at være et busselskab, har de også et rejsebureau. Denne erfaring og knowhow i rejsebranchen, er med til at sikre dig høj kvalitet og fantastisk service.  

Denne kvalitet har Nyborg rejser fået testet, således at de er sikre på at kunne levere dig den perfekte busrejse. De har nemlig modtaget ISO-9001 certifikatet, hvilket er et bevis på deres internationale kvalitetsniveau. Samtidig er Nyborg rejser også blevet certificeret efter de nye ISO-normer, som er certifikater omkring bæredygtighed og risikostyring. Med det sagt, kan du klart forvente en professionel og serviceminded busrejse. Den busrejse bliver kørt af veluddannede chauffører, med mangeårige erfaring og praktisk anlagte rutiner. Dette passer sig godt ind i deres mission, om altid at arbejde efter kvalitetsparametrene, sikkerhed, tillid og troværdighed.

Busserne fra Nyborg rejser.

Når du vil opleve høj kvalitet i service og kvalitetssikring, indebære det selvfølgelig også busserne. Busserne fra Nyborg rejser opfylder først og fremmest de miljøkrav der skal til, for at køre i de store byer i Europa. Derudover er deres standard busser udstyret med faciliteter, der vil få den almindelig oplevelse til at føltes luksuriøs. Heraf kan der nævnes Wi-Fi, Luksus stole med vippebord, Aircondition, stik til opladning af mobile enheder, kaffemaskine og køleskabe. Toilet er også en mulighed, dette gælder dog ikke minibusserne. Trailer er også en mulighed når du vælger at køre med deres turistbusser.  

Skal der lidt ekstra luksus til, kan du også vælge at anvende Nyborg rejsers VIP konference bus eller VIP-minibus. Disse busser er udstyret med større sideområder, således at man kan afholde møder, eller sidde i større forsamlinger sammen i bussen. Derudover vil konference bussen også have ekstra faciliteter såsom, mikroovn, fadølsanlæg, cappuccinomaskine og mulighed for tilslutning af PC. Derfor er denne bus velegnet til hvilken som helst arrangement i måtte afholde. Om det er rejsen til den sjove fest, eller firma arrangement. 

Har du specielle krav til bustransporten, kan Nyborg rejse også komme til hjælp med de mange års erfaring. De har eksempelvis mange års erfaring med handicapkørsel, og har derfor busser udstyret med de faciliteter der skal til, for at gøre kørslen optimal for alle. Deres erfaring med kørsel af folk med gangbesvær, stammer fra kørsel med foreninger, institutioner og offentlige instanser. Derfor skal Nyborg rejser med garanti kunne klare de opgaver, som du måtte komme med.

Koncertbussen.

Nyborg rejser tilbyder en speciel mulighed for dig, som elsker at deltage i koncertoplevelser og mødes med mennesker, der kan lide det samme musik som dig. De kører nemlig Koncertbussenfyn. Med denne bus slipper du for at skulle tænke på hvordan du kommer frem og tilbage til koncerten, hvis du selv er bosat på Fyn. Så kan du bare nyde koncerten velvidende om at transporten bliver ordnet for dig.  

Ønsker du at finde det bedste tilbud fra Nyborg rejser, kan du med fordel anvende prisberegneren. Den finder du i toppen af siden. Med beregneren kan du med ganske få klik, få udskrevet et tilbud, som passer på dine krav til budget, inden for de bedste rammer som busmarkedet kan tilbyde. Herunder kan du vælge Nyborg rejser hvis de tilbyder en rejse som passer perfekt til dig. Når beregneren sorterer for dig, vil det sige, at du kan spare både tid og penge, frem for at kontakte selskaberne selv. Beregneren vil give dig de samme priser som busselskaberne. 

Har du spørgsmål til prisberegneren, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på den perfekte busrejse, som passer lige ind i dine behov.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|