Lej en bus med Kimmark Bustrafik.

Loading...
Loading...
En chauffør med sans for service

En chauffør med sans for service.

Kimmark Bustrafik er et busselskab, som har et stort fokus på at levere den bedste kundeoplevelse hver gang. Ejeren af selskabet hedder Young Jin. Young er en erfaren buschauffør, der altid har den gode service og professionalisme med, når han kører i sin bus. I vognparken finder du en bus, og det er en rigtig flot minibus.
Så skal du bruge en minibus med chauffør, er han et rigtig godt bud.

Du kommer næsten altid på tur med ejeren, når du vælger Kimmark Bustrafik. Det sikrer dig en suveræn oplevelse og nem adgang til at fortage ændringer til din rute, da du taler med ejeren og chaufføren.

Young har erfaring inden for forskellige former for kørsel, som han har opbygget gennem flere år i branchen.

Kimmark Bustrafik er et busselskab fra København-området. Bussen har derfor tilbagelagt mange kilometer i København og er velkendt i de mange gader. Dog kører Kimmark også længere ture ud af København, hvis dette er ønsket.

Kimmarks bus

Kimmarks bus.

Bussen fra Kimmark Bustrafik er en flot og moderne minibus. Denne minibus har plads helt op til 17 personer. Den egner sig derfor perfekt, hvis du er et mindre hold, der skal afsted på busrejse. Denne busrejse kan både være kort i de københavnske gader eller længere ud i det danske land.  

Kimmarks Bustrafik har gode erfaringer med mange typer af kørsel. Her kan blandt andet nævnes transfers, turistture, organisationer, virksomhedskørsel og festlige begivenheder.  

Minibussen er en yderst moderne og udstyret med gode faciliteter. På denne måde kan den nemlig håndtere lige præcis de behov, du måtte have. Af disse faciliteter kan blandt andet nævnes mulighed for tilslutning af mobile enheder, klimaanlæg, komfortable stole og WiFi. Med det sagt er der faciliteter til næsten alle salgs kørsler.   

Anvend prisberegneren og find en busrejse, hurtigt og enkelt

Anvend prisberegneren og find en busrejse, hurtigt og enkelt.

Sidder du med en rejse, uden at vide hvem der skal køre jer? Du kan hurtigt og enkelt anvende prisberegneren. Prisberegneren er et værktøj til dig, der har brug for at blive guidet til de bedste tilbud af busser på din rute.  

Ved at bruge beregneren kan du spare dig selv for meget tid og ikke mindst penge. Den viser på en overskuelig måde alle dine muligheder, og så kan du blot vælge den bus, der passer bedst til din rejse og budget.

Her på siden får du vist mulighederne med Kimmark, mens du på forsiden kan sammenligne mellem alle vores +45 busselskaber på platformen.

Har du spørgsmål til prisberegneren, er du altid velkommen til at tage kontakt. Vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på din busrejse. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus