Lej en bus med Jan Ole's Turisttrafik.

Loading...
Loading...
Veletableret busselskab fra Bornholm

Veletableret busselskab fra Bornholm.

Jan- Oles Turisttrafik er et hyggeligt busselskab fra Bornholm, som har flere års erfaring bag sig.
De dækker primært kørsel rundt på Bornholm. Her har Jan Oles Turisttrafik bygget erfaring gennem mange år. Med den erfaring sikrer de dig den højest mulige service, når du kører rundt på Bornholm. Samtidig er de også ekspert i, hvor man skal køre for få det meste ud af sin busrejse på Bornholm - de kender alle de smukke områder.

Bornholm er en lille perle, når det kommer til natur og oplevelser. Det ved Jan Oles Turisttrafik godt, og derfor har de flere ture til steder rundt omkring på Ø'en, som man kan komme afsted på.

Kørsler fra Jan Oles Turisttrafik

Kørsler fra Jan Oles Turisttrafik.

Der kommer gennem en sommersæson mange turister til Bornholm. Disse turister kommer både fra Danmark og vores nærtliggende nabolande. Af den grund har Jan Oles Turisttrafik meget erfaring med mange forskellige former for kørsel. Dette skyldes at mange grupper kommer til Bornholm med forskellige formål. Jan Oles Turisttrafik har bl.a. kørt firmature, sightseeing, skoler, organisationer, fritidsklubber, børnehaver, rejser og Transfer fra færge til fly.  

Alle disse former for kørsel kræver en bred vognpark. Det har Jan Oles Turisttrafik styr på. De har nemlig en moderne vognpark med både turistbusser og minibusser. Deres turistbusser er veludstyret til en god tur rundt på Bornholm med gode faciliteter som toilet, klimaanlæg, kaffemaskine og meget mere. Ud over toilet finder du også de samme gode faciliteter i deres minibusser.  

I Jan Oles minibusser er der plads op til 19 personer, og i deres turistbusser er der plads op til 54 personer.

Der er også mulighed for lift i nogle af deres busser. På den måde skal du ikke bekymre dig om din busrejse, selvom du lider af gangbesvær.  

Besøgssteder på Bornholm

Besøgssteder på Bornholm.

En busrejse rundt omkring på Bornholm giver dig mulighed for at se nogle skønne naturfænomener og historiske monumenter, som resten af den danske natur ikke vil kunne byde på. Eksempelvis flotte klippeområder ved Jons Kapel, som er en hule i klippen, der er skabt af bølgernes slag. Du kan også opleve Hammershus borgruin. Her er storslåede historier og fortællinger der går langt tilbage i historien. Af flere oplevelser vil der kunne nævnes Wild distillery, Bornholms middelaldercenter, Svaneke chokoladeri, silderøgerier, museer og tovbanen.

Med alle disse muligheder er en busrejse på Bornholm en god mulighed for at opleve de mange seværdigheder. Jan Oles Turisttrafik har godt kendskab til disse seværdigheder og kan køre dig sikkert til de mange steder med et smil på læben. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus