Lej en bus med Als bussen.

Kørsel med fokus på sikkerhed og service.

Als bussen er et busselskab fra Nordjylland, der blev stiftet tilbage i 2008 af Jørn Christiansen. Han driver stadig selskabet med et smil, klar på de udfordringer som man kan støde på i dagligdagen som vognmand. I dag drives Als bussen fra Hobro. Bussen har derfor den korrekte placering i forhold til hurtigt at kunne være i nærheden af dig, med let adgang til motorvejen. Derfor er hele Syddanmark og grænsen er let tilgængelig.  

Als bussen har gode erfaring med kørsel på alle de danske landeveje, såvel som udenlandske. De tilbyder gode faciliteter til dig, således at du får dig en komfortabel busrejse. Komfort er nemlig en af Als Bussens fokuspunkter såvel som sikkerhed. Af den grund er der også altid sikkerhedsseler i deres busser, samt du køres af en chauffør med god erfaring inden for buskørsel på landevejene.

En vognpark med plads til alle.

Selvom Als bussen ikke er det ældste, eller største selskab, har de med stor sandsynlighed en bus der passer til jer. Als bussens vognpark består nemlig af busser i alle størrelser, således at eventuelle kunder ikke skal mangle plads når de kører med dem. Der tilbydes nemlig dobbeltdækker. Her er der tale om 3-stjernede dobbeltdækker således at du er garanteret faciliteter som du vil forvente i nutidens busser, eksempelvis Wi-Fi. I disse busser vil du finde plads op til 83 personer.  

Du finder også almindelige turistbusser. Her er der tale om 4-stjernede busser. Derfor er der lige trykket en ekstra gang op i komforten, således at de lange ture i turistbus kan nydes, og blive en positiv del af din samlede ferieoplevelse. Disse busser kan også blive benyttet til firmaer, institutioner eller hvad du ønsker som kunde. Disse busser fra Als bussen har plads op til 52 personer 

Hvis du har et mindre hold eller forsamling har Als bussen også en bus til dig. De har nemlig en minibus med plads op til 19 personer. Denne minibus er ligesom resten af deres vognpark også udstyret med gode faciliteter. Heraf kan blandt andet nævnes høj komfort, køleskab og DVD-afspiller.  

Med det sagt, skal Als bussen nok kunne give dig en komfortabel busrejse, hvor der bliver lagt fokus på dig, med en super service og sikkerhed.

Brug prisberegneren og få et tilbud, hurtigt og nemt.

Når du står med en planlagt rejse, men har svært ved at overskue det enorme danske busmarked. Kan du med fordel anvende prisberegneren, som du finder i toppen af siden. Med prisberegneren finder det hurtige og nemme overblik over busser, der kan tilbyde dig de krav til rejsen som du har brug for. Hvis Als bussen passer til dine krav inden for budget og komfort, vil de poppe op i beregneren. Hermed bliver du som forbruger stillet med de bedste kort på hånden. I stedet for at du skal bruge tid på at opsøge de mange busselskaber for at finde det bedste tilbud, kan du blot trykke dine rejse information ind i beregneren. Så finder beregneren den bedste rejse til dig.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|