Lej en bus med Als bussen.

Loading...
Loading...
Kørsel med fokus på sikkerhed og service

Kørsel med fokus på sikkerhed og service.

Als Bussen er et busselskab fra Nordjylland, der blev stiftet tilbage i 2008 af Jørn Christiansen. Han driver stadig selskabet med et smil, og det har han gjort lige siden start. I dag drives Als Bussen fra Hobro. Bussen har derfor den korrekte placering i forhold til hurtigt at kunne være i nærheden af dig med let adgang til motorvejen. Derfor er hele Syddanmark og grænsen let tilgængelig.

Als Bussen har god erfaring med kørsel på alle de danske landeveje såvel som udenlandske. De tilbyder gode faciliteter til dig, således du får dig en komfortabel busrejse. Komfort er nemlig en af Als Bussens fokuspunkter såvel som sikkerhed. Af den grund er der også altid sikkerhedsseler i deres busser, samt du køres af en chauffør med god erfaring inden for buskørsel på landevejene.

En vognpark med plads til alle

En vognpark med plads til alle.

Selvom Als bussen ikke er det ældste, eller største selskab, har de med stor sandsynlighed en bus der passer til jer. Als Bussens vognpark består nemlig af busser i alle størrelser, således at eventuelle kunder ikke skal mangle plads, når de kører med dem. De tilbyder også en dobbeltdækkerløsning - her er der tale om en 3-stjernet dobbeltdækker, og du er garanteret faciliteter, der er helt i top. Der er plads op til 83 personer.  

Als Bussen har også en række almindelige turistbusser. Her er der tale om 4-stjernede busser. Derfor er der lige trykket en ekstra gang op i komforten, således at de lange ture i turistbus kan nydes og blive en positiv del af din samlede rejseoplevelse. Busserne bliver brugt til firmaer, institutioner, skoler og meget mere. De har plads op til 52 personer. 

Hvis du har et mindre hold eller forsamling har Als bussen også en bus til dig. De har nemlig en minibus med plads op til 19 personer. Denne minibus er, ligesom resten af deres vognpark, udstyret med gode faciliteter.  

Als Bussen kan kort sagt klare alle typer af ture, og der er ikke en tur, som er hverken for stor eller for lille.

Brug prisberegneren og få et tilbud, hurtigt og nemt

Brug prisberegneren og få et tilbud, hurtigt og nemt.

Står du med en planlagt rejse, men har svært ved at overskue det enorme danske busmarked? I det tilfælde kan du med fordel anvende prisberegneren, som du finder i toppen af siden. Med prisberegneren finder du hurtigt og nemt et overblik over busser, der kan klare den rejse, du har indtastet oplysninger på. Bruger du beregneren her på siden, viser platformen alle de muligheder du har med Als Bussen.

Bruger du i stedet beregneren på forsiden, får du vist muligheder fra +45 busselskaber i Danmark, således du nemt og hurtigt kan læse den rette løsning til dig.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus