Lej en bus med VTS.

Loading...
Loading...
VTS - Vojens Taxi og Servicetrafik

VTS - Vojens Taxi og Servicetrafik.

VTS er en af de selskaber, som har været med helt fra start, og vi er henrykte over at have dem og deres flotte busser med på platformen. Udover høj komfort og kvalitet i busser, er VTS altid yderst professionelle i deres håndtering, ligesom deres chauffører altid møder op med et stort smil.

En ny og hurtigtvoksende spiller på markedet

VTS blev grundlagt i 2013, og selvom det snart er 10 år siden, bliver det i busbranchen betragtet som en ny spiller. Flere busselskaber har nemlig mere end 50 år bag sig.

Dog har deres korte levetid ikke været en udfordring, og siden start er de vokset fra 4 personbiler og 2 liftbusser til at have mere end 30 personbiler og 45 liftbusser, hvilket er en vækst, der er ret unik i busbranchen.

Stifterne af VTS har en baggrund inden for taxa-branchen og den offentlige administration, og de besluttede fra start af, at bygge virksomheden på 5 ben med hver deres område.

-Turistkørsel med VIP- og turistbusser

-Flexkørsel en række trafikselskaber samt beslægtet persontransport

-Taxikørsel i alm. taxa, men også limosinekørsel

-Kurerkørsel af f.eks. hastepakker og lignende opgaver

-Administration Service Center for kørselskontor.

VTS har siden 2015 har hovedkontor på Fabriksvej 4, hvor de har deres kontorlokaler og et rigtig fint garageanlæg, som de selv har etableret i forbindelse med flytningen.

En bred vognpark til alle typer af transport

En bred vognpark til alle typer af transport.

VTS har opdelt deres virksomhedsfokus i 5 ben, som stiller nogle krav til deres vognpark, som skal have en bred type bred variation af transportmuligheder – og det har de i den grad også.

VTS har siden deres start prioriteret at have flotte, nye busser til at fragte deres mange kunder rundt. Eksempelvis finder du en Neoplan Skyliner dobbeltdækkerbus med plads til 77 personer, ligesom du finder en Neoplan Cityliner-turistbus og nye VIP-minibusser.

Du er altså garanteret en god køreoplevelse, når du har på tur med dem og en af deres busser, som bl.a. er:

-Dobbeltdækkerbusser
-VIP-busser
-Minibusser
-Turistbusser
-Taxi
-Limousine
-Handicapbusser.

Der er kort sagt noget til ethvert behov.

Kørsel for private og det offentlige – også lægekørsel

Kørsel for private og det offentlige – også lægekørsel.

Hos VTS kører de mange forskellige ture af buskørsel, og det gælder alt fra de klassiske ture til udlandet, når man skal på ski eller en anden udflugt med klasse samt arbejde.

 Derudover har de en række minibusser, som bliver brugt flittigt til mindre arrangementer for virksomheder, private polterabends, skole og ældre.

Det er ovenstående, som vores bruger af platformen kommer til at nyde godt af, når de skal på tur.

Dog er det ikke de eneste ture, som køres af VTS, fordi tilbage i 2017 indgik de kontrakter med både Region Syddanmark og Region Midtjylland, hvor de hjælper med lægekørsel i byerne Kolding, Aabenraa, Skive, Viborg, Silkeborg og Horsens. Det her klarer de med deres egne vogne samt i strategiske samarbejder med andre selskaber i områderne. 

Vi er utrolig glade for at have dem på platformen, og vil du se og køre med nogle af deres fantastiske busser, kan du finde dem i beregneren ovenfor.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

VTS dækker de fleste behov, så dem kan du rolig booke hos her på platformen, hvis du skal bruge en stor-, lille- eller en bus midtimellem.

I langt de fleste af deres busser må du gerne spise og drikke, men for at være på den sikre side kan du altid spørge os eller VTS selv.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus