Lej en bus med Vikingbus.

Loading...
Loading...
Et busselskab, samlet af erfarne busselskaber

Et busselskab, samlet af erfarne busselskaber.

Vikingbus er en fusion af stærke brands, der skete i 2021. Derfor kan det virke, som en ny spiller på markedet, men det er bestemt ikke tilfældet. Vikingbus er en samling af flere større, danske busselskaber blandt andre PAPUGA, Københavns Bustrafik, Egeskov Turistfart, Egons rejsebureau og mange flere. Det gør, at de har en stor know-how og erfaring inde for det lokale miljø såvel som det internationale miljø.  

Med den store erfaring og en stor organisation, kan Vikingbus klare alle typer af ture, og det er kun din fantasi og krav, som sætter grænserne for jeres tur – de kan klare alle typer af kørsel.  

lej en bus med chauffør her fra Vikingbus og kom afsted med et etableret selskab og nogle gode samt komfortable busser.

Mange selskaber under 1 navn = mange muligheder

Mange selskaber under 1 navn = mange muligheder.

Med de mange busselskaber samlet under et navn, Vikingbus, kommer der også et stort sortiment af forskellige busser fra deres vognpark. Denne vognpark består af opdaterede busser, da vikingbus følger med tiden og altid sørger for at have moderne busser, der passer til de krav og behov, som den moderne dansker kunne ønske sig. Af faciliteter kan blandt andet nævnes kaffemaskiner, køleskabe, 220v udtag, klimaanlæg, toilet og meget andet.  

Derfor kan du være sikker på, at du får en komfortabel rejse, når du kører med Vikingbus. 

Deres vognpark indebærer 

- Turistbusser 16-54 personer 

- Dobbeltdækkere 55-79 personer 

- VIP-busser 2-34 personer 

- Minibusser 2-15 personer 

- Rutebusser  

De har alle slags busser, der skal til, for at du skal kunne fra A til B sammen med dit arrangement. Alle disse busser er altid rengjorte og lækre samt af utrolig fin stand. Det er med til at give den bedste bustur, uanset hvilken slags bustype du skulle have brug for.  

Vikingbus dækker hele landet, men er du mest fokuseret på Busselskaber København, kan du læse mere her, hvor du selvfølgelig også finder Vikingbus som et af de rigtig gode bud i hovedstadsområdet.

Kørsel med VIP-busser hos Vikingbus

Kørsel med VIP-busser hos Vikingbus.

Står du og skal bruge lidt ekstra luksus på din rejse eller noget god transport til firmafesten - eller noget helt tredje. Vikingbus er klar med VIP-busser, der vil kunne give dig de ekstra faciliteter, så man ikke mangler noget på sin rejse. En VIP-bus vil kunne blive pyntet op, sådan at bussen passer lige præcis til dig og dit arrangement. I udstyr kan blandt andet nævnes 

- 4 siddegrupper med borde 

- Tilslutning af din musik  

- Komfortable luksusstole med borde

- Tilslutning af PC til præsentation 

- Fadølsanlæg (bestilles hvis ønsket)  

Der kan sadles op til en rejse med alt, hjertet begærer.  

Vikingbus giver mange muligheder til dig. Har du en rejse klar, og vil du gerne se, hvad du kan få hos Vikingbus, inden for rammerne af dit budget, kan du prøve vores prisberegner ovenfor. Med denne kan du indtaste, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og så finder prisberegneren de bedste priser fra Vikingbus. På den måde får du et overblik, der gør det nemt for dig at finde den helt perfekte bus til jeres rejse inden for rammerne af budget og krav.  

Hvis der skulle opbygge sig spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, så din rejse kommer til at forløbe præcis, som du vil have den.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus