Lej en bus med Venø bussen.

Loading...
Loading...
Et selskab med et sundt motto

Et selskab med et sundt motto.

Venø er en ø i det midtjyske, hvoraf navnet Venø Bussen kommer fra. Venø Bussen har placering i Struer, og er til daglig drevet af Knud Overgaard. Venø Bussen startede helt tilbage i 1959 og har derfor mange års erfaring på de danske landeveje såvel som de udenlandske. Knud Overgaard har selv kørt Venø bussen siden 1980’erne og har derfor været en del af selskabets moderne udvikling.  

Venø Bussen har gennem deres udvikling oparbejdet en stor vognpark, hvor der nu findes busser til alt slags kørsel. Disse busser er altid af højeste kvalitet, hvilket supplerer deres motto, som er. “kvalitet frem for kvantitet”. Så uanset deres travlhed eller de krav du måtte sætte til opgaven, kan du forvente en professionel håndtering med et smil på læben og kørsel af engagerede chauffører, der er med for at forbedre din rejse. Deres mottoet omfavner deres store fokus på personlig service, fleksibilitet, sikkerhed og præcision. 

Buskørsel fra Venø Bussen

Buskørsel fra Venø Bussen.

Med mange års know how inden for busbranchen kommer naturligvis kendskab til, hvad kunden forventer afhængig af det arrangement, der skal køres. Venø Bussen har nemlig busser, der er velegnet til alle former for kørsel. Om det er skolekørsel, endagsture, turistkørsel, foreninger, virksomheder, eller handicapkørsel, kan de klare opgaven.
Udover deres brede vifte af busser har de også et yderst kompetent hold af chauffører, som er klar til at hjælpe dig.
Når det er sagt, består deres vognpark af velholdte og rene 4-stjernede, som giver dig den perfekte oplevelse.

Venø Bussen kom blandt andet på en flot 2. plads under en kundetilfredshedsmåling af Midttrafiks kunder, hvor 23 busselskaber konkurrerede om titlen. Denne tilfredshedsundersøgelse blev lavet af analysebureauet Epinion. 

Uanset størrelsen på jeres gruppe, er der en bus til jer. Venø bussens vognpark består af  

- Turistbusser  

- Dobbeltdækkerbusser  

- Minibusser  

- Handicapbusser 

- Konference bus 

Der skal altså nok være lige den, der passer til jeres behov.

Find buskørsel med prisberegneren

Find buskørsel med prisberegneren.

Står du og overvejer buskørsel, men føler ikke at du kan finde den bedste bus eller det bedste tilbud? I det tilfælde kan du med fordel anvende prisberegneren, som du finder i toppen af siden. Her vil du finde en let og overskuelig oversigt, som vil stille dig med de bedste tilbud fra Venø Bussen eller andre busser fra det danske busmarked. Ved blot at trykke dine rejseinformationer ind, vil du på ganske kort tid stå med en oversigt, som giver dig de bedste muligheder. Fra prisberegneren vil du selvfølgelig finde Venø Bussen, men også mange andre af vores samarbejdspartnere så vi kan give dig det bedste bud samtidig med, at vi sparer dig for en masse tid, da du slipper for at kontakte de mange busselskaber selv.  

Med det sagt sparer du både tid og penge, når du anvender prisberegneren til at finde din busrejse.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at sikre dig, at du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til din busrejse, med eksempelvis Venø Bussen.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus