Lej en bus med Vejle Turisttrafik.

Loading...
Loading...
Familieejet busselskab

Familieejet busselskab.

Vejle turisttrafik er et familieejet busselskab, der blev startet tilbage i 1975. Derfor har Vejle turisttrafik fået erfaring på de danske og udenlandske landeveje gennem 40 år. Selskabet blev grundlagt af Benny Petersen og drives i dag af hans sønner, Henning Petersen og Benny Petersen (junior). 

Benny Petersen havde en hånd på rattet allerede inden, Vejle turisttrafik blev stiftet. Han kørte turistbus for andre selskaber, og havde derfor den praktiske erfaring, der skulle til for at stifte et solidt og professionelt busselskab. I 1975 opkøber Vejle kommune Carl Hansens Rutebiler, hvor Benny Petersen arbejder - kommunen overtog kun rutebilskørslen. Derfor var turistkørslen stadig åben, og det blev startskuddet til Vejle turisttrafik.  

Gennem opkøb af andre busselskaber har Vejle turisttrafik udviklet sig til et relativt stort busselskab med en vognpark bestående af 33 busser.  

Vejle turisttrafik kan med garanti sikre dig en behagelig og sikker rejse. Med knowhow fra deres egen tid på vejene samt de opkøbte busvirksomheders praktiske erfaring, er de godt rustet til at håndtere din busrejse med god service og høj sikkerhed. 

Muligheder er mange hos Vejle Turisttrafik

Muligheder er mange hos Vejle Turisttrafik .

Vejle turisttrafik er et busselskab med den optimale placering i forhold til at komme rundt i Danmark. Med placering i Vejle, ligger de i trekantsområdet, og derfor kan de hurtigt komme på motorvejen afsted i din retning, uanset om det er op eller ned i landet.

Vejle Turisttrafik har en bred erfaring, når det kommer til kørsel. Deres vognpark består af komfortable turist- og minibusser, der hver dag løser store og små transportopgaver for Vejle kommune og området omkring såvel som hele Jylland. Deres erfaring er blandt andet inden for ind- og udlandskørsel, virksomheder, skoler, daginstitutioner, uddannelsesinstitutioner og foreninger. Samtidig har Vejle Turisttrafik erfaring med kørsel af folk med funktionsnedsættelser. Du kan altså føle dig komfortabel, uanset hvilke krav du måtte have. 

I deres vognpark har de: 

- Dobbeltdækkere med plads op til 83 personer. 

- Turistbusser med plads op til 69 personer. 

- Små turistbusser med plads op til 29 personer. 

- Minibusser med plads op til 22 personer

Ud over kørsel for private har Vejle Turisttrafik busser, der kører Flixbus. Dermed kan du gennem Vejle Turisttrafik nemt komme rundt i det danske land såvel som rundt til store byer i Europa.  

Skån miljøet, og find en pris på bus med prisberegneren

Skån miljøet, og find en pris på bus med prisberegneren.

Når du kører med busser fra Vejle Turisttrafik, kører du kun i busser, der lever op til alle de nye miljøregler. Samtidig kører Vejle turisttrafik også et samarbejde med Dansk Persontransport. De har udregnet CO2 aftrykket på de forskellige former for transport, hvoraf de moderne busser kommer ud, som en af de grønneste former for transport.

Hvis du anvender prisberegneren, som du finder i toppen af siden, hjælper den dig til at finde det bedste tilbud på en bus, som passer til dig og den transport, du har brug for. Ganske gratis får du tilbud, som er identisk med dem, du vil få, hvis du selv kontaktede busselskabet. Prisberegneren giver derfor dig de bedste muligheder for en skarp pris. Der skal kun få klik til, for at du kan finde uforpligtende tilbud på flere forskellige busser. Du sparer derfor sandsynligvis både penge og tid, når du anvender prisberegneren.  

Har du spørgsmål til prisberegneren, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at gøre processen bag at booke en bus til det nemmeste for dig. Du kan bare læne dig tilbage og glæde dig til din busrejse.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus