Lej en bus med Vebbestrup Turistfart.

Loading...
Loading...
To selskaber med samme ejer

To selskaber med samme ejer.

Vebbestrup er et busselskab med mange år i bagagen. Tilbage i 2012 kunne de fejre 25-års jubilæum. Busselskabet ejes i dag af Jan Jakobsen, som overtog selskabet fra Eigil Sørensen. Jan er også indehaver af Mariager Turistfart. Derfor har de 2 busselskaber et godt samarbejde og kan hurtigt blande vognpark efter kundernes efterspørgsel. Det betyder også at ledelsen i Vebbestrup Turistfart har god anciennitet og erfaring, hvorfor de har styr på, hvordan de yder den bedste service til kunderne uanset kørselsformål.  

Vebbestrup Turistfart ligger stor vægt på kombinationen af komfort og kvalitet. Det afspejles i både deres busser og personale. Når du kører med en bus fra Vebbestrup Turistfart, kan du altid forvente rene og velholdte busser. Ligeledes bliver du mødt af uddannet personale med et godt smil på læben.

Vebbestrup hører hjemme i Himmerland i Nordjylland tæt på motorvejen. Derfor har de en god placering til at dække store dele af Jylland. Oven i købet slipper du også for lang tomkørsel, hvis du selv er fra Nordjylland.

En vognpark til alle

En vognpark til alle.

Skal du bruge komfort og kvalitet, er Vebbestrup Turistfart en god mulighed til dig. Det kan eksempelvis ses på deres deres turistbusser, som er 4-stjernet. De 4-stjernede turistbusser indebærer ekstra faciliteter, som kan gøre din busrejse ekstra behagelig. Der er bl.a. mellemrum mellem sæderne, mini køkken, USB-faciliteter til opladning af diverse enheder, komfortable sæder og tonede ruder. Disse turistbusser kan rumme op mod 57 personer.  

Du vil også finde mindre busser i deres vognpark, nemlig minibusser. De er også moderne med gode faciliteter og mulighed for lift, hvis man lider af gangbesvær. Minibusser fra Vebbestrup Turistfart kan rumme op mod 20 personer.  

Samtidig har de også almindelige rutebusser, som også bruges til forskellig indenlands kørsel, blandt andet kørsel for skoler.  

Vognparken er sammensat ud fra deres erfaring med kundernes efterspørgsel og tidligere kørsler.
Dette kunne bl.a. være skolekørsel, firmakørsel, udflugter, kørsel i ind- og udland, institutionskørsel, indkøbsture over grænsen og handicapkørsel. De har erfaring med det hele.

Find bussen der dækker alle dine behov

Find bussen der dækker alle dine behov.

Når du står klar med rejsen og mangler et busselskab, kan det være fristende at tage det første og det bedste, så rejsen er planlagt. Dog kan dette ende med at koste dig for mange penge, da det første tilbud ikke altid er det, der passer bedst til dine krav om budget og behov. Vi anbefaler derfor, at du bruger vores prisberegner, som du finder i toppen af siden. Prisberegneren er et værktøj, der hurtig og enkelt finder det bedste tilbud på det danske busmarked, når du har trykket dine rejseinformationer ind. Når du bruger beregneren på denne side, ser du busser fra Vebbestrup Turistfart, mens du fra forsiden kan sammenligne alle busselskaber med hinanden.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette bus.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus