Lej en bus med Taagaards Busser.

Loading...
Loading...
Fokus på turistbusser

Fokus på turistbusser.

Taagaards busser er et erfarent busselskab med fokus på kørsel i turistbusser. Disse turistbusser kører ud fra hovedsædet i Otterup på Fyn. Fra Otterup har Taagaards busser kørt land og rige rundt og opsamlet sig gode erfaringer på de danske landeveje med mange forskellige former for kørsel. Ud over de danske landeveje har Taagaards Busser også stor erfaring med kørsel i udlandet, og det har de gjort siden 2013. Det kan virke relativt ungt i forhold til nogle af de andre busselskaber på markedet, men der ligger en god mængde erfaring bag selskabet.  

Til daglig drives busselskabet af Poul Tågård, som også driver en anden vognmandsforretning ved siden af. Han har derfor en god mængde af erfaring i forhold til at drive et succesfuldt busselskab.

Du kan være helt sikker på, at du kommer ud og køre med en chauffør, som går op i, at din rejse bliver helt ideel. Hos Taagaards busser går de nemlig efter, at gøre busrejsen til en del af din samlede rejseoplevelse.  

Taagaard Busser kan hjælpe med det meste. Vil du dog se endnu flere muligheder, når det kom leje af bus Odense, så kig her.

Moderne turistbusser til kørsel i ind- og udland

Moderne turistbusser til kørsel i ind- og udland.

Selvom Taagaards busser er relativt nystartet, har de stadig store planer for at gøre deres busselskab endnu mere attraktivt på busmarkedet. Det gør de blandt andet ved at sørge for at deres busflåde er opdateret med moderne og komfortable busser. Samtidig har de også både store og små turistbusser.  

Taagaards Busser er af den moderne slags med gode faciliter, som man vil elske, når man skal nyde privat buskørsel. Det kunne eksempelvis være toilet, klimanlæg, armlæn, justerbare sæder og små borde. Du er sikret en komfortabel rejse, uanset hvor lang den er.  

Taagaards Busser har busser i deres vognpark med plads op til 54 personer. Selskabet har erfaring med mange typer af kørsel heriblandt kørsel af foreninger, pensionister, firmaer, skoler, turistkørsel og private arrangementer. Alle disse former for kørsel har været med til udbygge deres ekspertise inden for persontransport. På den måde er der stor chance for, at de kan håndtere dit ønske på bedst mulig vis.

Find din pris på busrejse med prisberegneren

Find din pris på busrejse med prisberegneren.

I toppen af siden finder du prisberegneren. Prisberegneren er et værktøj til dig, som mangler et tilbud på en busrejse. Prisberegneren klarer det tunge job for dig ganske gratis. Det tunge job i at finde den helt perfekte pris blandt alle de mange danske busselskaber. Bruger du beregneren her på siden, ser du alle dine muligheder med Taagaards Busser, hvor du på forsiden af hjemmesiden kan bruge beregneren til at sammenligne på tværs af alle +45 busselskaber.

Så spar dig selv tid og penge, og find dig et bustilbud i prisberegneren ved blot at trygge dine rejseinformationer ind. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på den perfekte busrejse. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus