Lej en bus med Skovlunde Turistbusser.

Loading...
Loading...
Skovlunde Turistbusser ApS

Skovlunde Turistbusser ApS.

Skovlunde Turistbusser er et af de selskaber, som kører rigtig meget rundt på Sjælland. Deres vognpark er stor, og derfor har de mulighed for at tage mange forskellige typer af kørsel – og det gælder både de små ture i minibusser, samt de større arrangementer som skal afsted i turistbusserne.

Skal du køre bus fra Sjælland af, er det meget sandsynligt, at du ender med at komme på en skøn tur med Skovlunde.

Et fleksibelt selskab med mere end 20 års erfaring

Skovlunde er et af de selskaber, man trygt kan tage på tur med grundet deres 20 års erfaring i branchen, men også deres mange forskellige typer af busser. Siden start er selskabet vokset markant, og selvom de er lokalt forankret på Sjælland, har de stadig kørsel på Fyn, i Jylland, ligesom du også kan komme på tur med dem til udlandet. 

Skovlunde Turristbusser har i den grad haft vokseværk, siden selskabets start og det er en af grundene til, at de i dag bryster sig ved at være et af de mest fleksible i branchen. De har en stor vognpark, mange chauffører med flere års erfaring og nogle fantastiske busser, der klarer kørsel i hele landet, hvor de kan dække både små private ture samt kørsel med store virksomheder og intuitioner.

Se flere busselskaber i København her.

Store og små busser – og noget midtimellem

Store og små busser – og noget midtimellem.

Skovlunde Turistbusser kan meget vel være det selskab, du skal på tur med, når du booker gennem vores platform, da deres vognpark efterhånden har en så stor bredde, at de kan køre alle former for ture.

Hos Skovlunde kan du finde:

-Minibusser
-Turistbusser
-VIP-busser
-Dobbeltdækkerbusser
-Liftbusser.

De har altså alle tænkelige bustyper hos Skovlunde Turistbusser, og der er helt sikkert en, der passers til jer. Hos Skovlunde Turistbusser vægter de deres fleksibilitet højt, som medvirker til deres store vognpark, men samtidig er komforten et stort fokuspunkt. Alle busser er nemlig i utrolig fin stand, som betyder, at man får en rigtig god bustur uanset bustypen.

Et selskab med mange typer af kørsel

Et selskab med mange typer af kørsel.

Skovlunde Turistbusser dækker en lang række former for kørsel, og i dag kører de med mindre selekaber i form af polterabends, skolekørsel, lufthavntransfers og lignende. Derudover kører de også for større virksomheder, institutioner samt grupper der skal afsted til udlandet.

Har du selv et busbehov, du skal have dækket, og vil du gerne afsted med Skovlunde? Så kan du bruge beregneren her på siden og få vist nogle af de mange bustyper, der bliver tilbudt hos selskabet.

Der skal nok være lige den løsning, som passer til jer. Både ift. budgettet, men også bus- og komforttype.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

Det er helt op til dig, hvor mange stop du vil have. Når du bruger vores beregner, kan du selv indtaste via-punkter, og antallet af stop er helt op til dig.

Når du booker bus med vores platform, er der ikke en grænse for antallet af passagerer. Vi finder altid den løsning, som passer til jeres behov.

Som udgangspunkt må du gerne medbringe mad- og drikkevarer i busserne. Er du dog i tvivl, kan du altid kontakte os eller selskabet.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus