Lej en bus med Skørringe Turistbusser.

Loading...
Loading...
Etableret busselskab på Lolland Falster

Etableret busselskab på Lolland Falster.

Skørringe Turistbusser er et busselskab fra Lolland Falster med mange år på de danske landeveje. Selskabet blev grundlagt tilbage i 1945 af vognmanden, Hans Jørgensen. Derfra har Skørringe turistbusser udviklet sig til et velfungerende busselskab, med eget kontor, værksted og vaskehal. Med disse faciliteter, kan det garanteres at Skørringe Turistbusser har de interne faciliteter, der skal til for at sikre at busserne, altid er i top stand, samtidig med at serviceniveauet er på det højeste. Disse faciliteter og selve busselskabet befinder sig på Lolland Falster og er dermed tæt på dig, hvis du kommer fra området.  

Nøgleordet som Skørringe Turistbusser anvender er kvalitet. Med det sagt sigter de nemlig efter at have det samme høje niveau af service og kvalitet hver gang, du stiger ombord i deres busser.

Typer af kørsel med Skørringe Turistbusser

Typer af kørsel med Skørringe Turistbusser.

Når snakken falder på busselskaber Lolland Falster, kan du ikke undgå at nævne Skørringe Turistbusser.
Når du kører med Skørringe Turistbusser, kan du vide dig sikker på, du kører med et selskab, der kender sin branche. Med de mange års erfaring, kommer også en del kilometer på de danske og europæiske landeveje. Blandt disse kunne være ture sydpå til de varme temperaturer eller rejser til de store bjerge med gruppeskirejser. På disse ture vil du altid få en professionel håndtering fra Skørringe Turistbus, hvor der bliver værnet om kvaliteten af turen med alt fra en ren og lækker bus til en smilende og serviceminded chauffør. Ud over turene rundt i EU har Skørringe Turistbusser også samlet sig god erfaring med endags- og længerevarende ture i det danske land. Her har de blandt andet kørt med foreninger, skoler, virksomheder, institutioner og meget andet.  

Skørringe Turistbusser har derfor med stor sandsynlighed erfaring med den opgave, du kommer med. Det er derfor også meget sandsynligt, at du ender hos dem, hvis du leder efter et busselskab på Lolland Falster.

Skørringe Turistbussers vognpark indeholder busser i alle størrelser. På den måde sikrer de sig, at du får den bedste løsning til jeres behov.
Du kan finde:

- Dobbeltdækkere  

- Turistbusser 

- Minibusser 

- Handicapbus (både i minibus og turistbus) 

I deres vognpark vil du finde busser med plads til alt mellem 7 og 83 personer.  

Hvis du lider af gangbesvær, kan du trygt og sikkert vælge at køre med Skørringe Turistbusser. Deres liftbus er nemlig udstyret, således de både kan fungere som turistbus med plads op til 49 personer, men de kan også laves om, så bussen kan holde 8-10 kørestolsbrugere plus 30 passagerer.  

I deres turistbusser finder du faciliteter som toilet, køkken, Wi-Fi, 220 volt stik og justerbare sæder.

Find din pris på bus fra Skørringe Turistbusser med prisberegneren

Find din pris på bus fra Skørringe Turistbusser med prisberegneren.

Ønsker du at finde dig en tur med et busselskab på Lolland Falster, hvor du ved at kvaliteten af service og bus er i orden, kan du med fordel anvende prisberegneren og finde en bus fra Skørringe Turistbusser. Du finder prisberegneren i toppen af siden. Prisberegneren giver dig som forbruger det lette overblik over de tilgængelige busser, som vil passe perfekt ind til din planlagte rejse. Med blot at trykke dine rejseinformationer ind kan du på kort tid have fundet den bedste bus til din rejse.

Har du spørgsmål til beregneren eller din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på den bedste busrejse.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus