Lej en bus med Skørringe turistbusser.

Kvalitetskørsel fra Lolland.

Skørringe turistbusser er et busselskab med mange år på de danske landeveje. Selskabet blev grundlagt tilbage i 1945 af vognmanden, Hans Jørgensen. Derfra har Skørringe turistbusser udviklet sig til et velfungerende busselskab, med eget kontor, værksted og vaskehal. Med disse faciliteter, kan det garanteres at Skørringe turistbusser har de interne faciliteter der skal til, for at sikre at busserne altid er i top stand, samtidig med at serviceniveauet er på det højeste. Disse faciliteter og selve busselskabet befinder sig på Lolland Falster, og er derved tæt på dig, hvis du kommer fra dette område.  

Nøgleordet som Skørringe turistbusser anvender er, kvalitet. Med det sagt sigter de nemlig efter at have det samme høje niveau af service og kvalitet, hver gang du stiger ombord i deres busser.

Typer af kørsel med Skørringe turistbusser.

Når du kører med Skørringe turistbusser, kan du vide dig sikker i at du kører med et selskab der kender sin branche. Med de mange års erfaring, kommer også en del kilometer på de danske og europæiske landeveje. Blandt disse kunne være ture sydpå til de varme temperaturer, eller rejse til de store bjerge med gruppeskirejser. På disse ture vil du finde en professionel håndtering fra Skørringe turistbus, hvor af der bliver værnet om kvaliteten af turen, med alt fra en ren og lækker bus, til en smilende og serviceminded chauffør. Ud over turende rundt i EU, Har Skørringe turistbusser også samlet sig god erfaring med endags- og længerevarende ture i det danske land. Her har de blandt andet kørt med foreninger, skoler, virksomheder, institutioner og meget andet.  

Der er derfor med det sagt, stor sandsynlighed for at Skørringe turistbusser har erfaring med den opgave du kommer med. Hvis ikke, kan de med garanti finde en god løsning til jer.  

Skørringe turistbussers vognpark er også bestående at busser i alle størrelser. På den måde sikre de sig, at du får den bedste kvalitetskørsel som mulig, da de med stor sandsynlighed har en bus der passer til jer. De har blandt andet  

Dobbeltdækkere  

Turistbusser 

Minibusser 

Handicapbus (både i minibus og turistbus) 

I deres vognpark vil du hermed opleve busser med plads til alle størrelse af grupper. Disse busser varierer i størrelse af max plads mellem 7 og 83 personer.  

Hvis du lider af gangbesvær, kan du trygt og sikkert vælge at køre med Skørringe turistbusser. Deres liftbus er nemlig udstyret således de både kan fungere som turistbus med plads op til 49 personer, og kan laves om så bussen kan holde 8-10 kørestolsbrugere plus 30 passagerer.  

Deres turistbusser er generelt flexible. Ud over de gode faciliteter som Toilet, køkken, Wi-Fi, 220 volt stik og justerbare sæder. Kan en af deres 4-stjernede turistbusser, med plads til 54, laves om til en 5-stjernet turistbus med plads til 48.

Find din pris på bus fra Skørringe turistbusser med prisberegneren..

Ønsker du at finde dig en tur i bus, hvor du ved at kvaliteten af service og bus er i orden, kan du med fordel anvende prisberegneren og finde en bus fra Skørringe turistbusser. Du finder prisberegneren i toppen af siden. Prisberegneren giver dig som forbruger, det lette overblik over de tilgængelige busser, som vil passe perfekt ind til din planlagte rejse. Med blot at trygge dine rejseinformationer ind, kan du på kort tid have fundet den bedste rejse til dig, inden for pris og komfort.  

Har du spørgsmål til beregneren eller din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på den bedste busrejse.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|