Lej en bus med Skave turistfart.

Loading...
Loading...

En del af udviklingen.

Skave Turistfart kørers i dag af vognmanden Finn Hede. Finn Hede overtog firmaet fra sin far tilbage i 1981, hvor han overtog et godt etableret busselskab. Finns far, Karl Hede lagde nemlig allerede rødderne til Skave Turistfart tilbage i 1947, hvor Karl købte en bil som blev brugt til taxakørsel og transport af syge.   

Med skolebusordningens tilblivelse og opførsel af skave Centralskole, begyndte eventyret med kørsel af skolebørn, og udenlandsk kørsel i ferierne tilbage i 1959.  

I dag kører Skave Turistfart primært med skoler, turistkørsel og turistrejser. Med så lang tid på markedet, kan det garanteres, at du er i trygge hænder når du kører med Skave turistfart. De mange års erfaring med mange rejser gør dem gode til at kunne hjælpe dig til den bedste oplevelse på din rejse når du skal afsted.  

En vognpark til en god og præcis rejse.

Skave turistfart tilbyder en vognpark med en væld af 4-stjernede turistbusser der kan tilbyde dig en rejse med de seværdigheder der kan give dig den optimale oplevelse. Derudover følger Skave Turistfart også med udviklingen. Derfor søger de altid for at deres busser er topmoderne, med de faciliter som man vil forvente, når man skal afsted på tur i en nyere bus. Blandt disse faciliteter kan nævnes 

 • God benplads med vippeskammel til fødderne 

 • Pænt toilet 

 • Kaffemaskine 

 • TV 

 • Stik ved sæderne til opladning af gadgets  

 • Natlamper 

Chaufførerne har også god erfaring. Inden for deres erfaring kan det blandt andet nævnes at Skave Turistfart har kørt med skoler og institutioner, turistkørsel, sportsture og firmature. Derfor skal der nok være en bus der passer til lige nøjagtigt dit arrangement eller den rejse. 

Forventer du en buschauffør med punktlighed, vægter Skave turistfart sig ved at de altid kommer til tiden. Med de 70 års erfaring har de opbygget sig et ry for punktlighed, ordentlighed og fleksibilitet. Uden at ødelægge det ry på 70 år, må der være noget om snakken.  

Mange rejser kogt ned i en søgemaskine - prisberegneren .

Skave turistfars store erfaring i ind og udland, giver dig gode muligheder, og chancer for at din chauffør har et godt kendskab til din destination og rejsen dertil. Hvis du har en rejse i tankerne, kan du nemt smide den ind i vores prisberegner. Har du informationer på hvor mange i bliver, hvornår i vil afsted og eventuelle stop undervejs, kan prisberegneren giver et hurtigt og overskueligt overblik over de muligheder, som Skave turistfart kan tilbyde. Derudover kan du hurtigt finde ud af hvilken rejse der passer bedst til dit budget.  

Giv prisberegneren i toppen af siden et forsøg, der skal med høj sandsynlighed nok være en rejse der passer, lige inden for de rammer du selv sætter.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

 • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/8061ee6475/oval.svg

  Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

 • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/338aa6d91d/oval2.svg

  Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

 • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/8a5120d9bb/oval3.svg

  Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Oval_bg
processing...
cloud-computing     Upload fil