Lej en bus med PP Busser.

Loading...
Loading...
PP Busser

PP Busser.

PP Busser har været på platformen siden 2021, og det har vi, samt vores brugere været utrolig glade for. PP Busser har modtaget meget positivt feedback fra vores gæster, og er der en ting, vi vægter højt, er det, at alle får en god oplevelse, når de kører med os.

PP Busser kommer ind på platformen med en lang række forskellige bustyper og en stor vognpark, som kan varetage de fleste behov hos rejsende.

Et selskab med 45 års erfaring

PP Busser kom til verden i 1976, hvor Lars Petersen startede selskabet med ambitioner om, at kun det bedste var godt nok, når man rejste med selskabet. De sidste 45 år har det været en ledestjerne, og hver gang du PP Busser inviterer personer ombord på deres mange busser, skal de gå derfra med en god oplevelse – og det kan vi godt skrive under på her hos Busbooking, at dette faktisk også er tilfældet.

Den ambitiøse tilgang betyder også, at de vægter komfort utrolig højt hos alle deres busser, hvor de sætter en dyd i at give rejsende en luksusoplevelse, selvom det er til priser, hvor alle kan være med.

Bryster sig ved at være Danmarks mest fleksible busselskab

Bryster sig ved at være Danmarks mest fleksible busselskab.

PP Busser er ikke blege for at sætte barren højt, og det er igen tilfældet, når det kommer til deres store fleksibilitet. De vil gerne kunne varetage alle former for kørsel, hvad enten det er en mindre polterabend, en skole eller den store offentlig- eller private virksomhed. 

Deres egen målsætning til høj fleksibilitet, sætter store krav til vognparken, som er vokset markant de seneste år, og de har i dag mange forskellige bustyper og kørsler hver dag.

Deres vognpark dækker over:
- Turistbusser
- dobbeltdækkerbusser
- minibusser
- rutebusser
- handicapbusser. 

Der er kort sagt noget til ethvert behov, hvilket også betyder, at de har kørsel både ind- samt udlands.

Et busselskab med fokus på Østjylland

Et busselskab med fokus på Østjylland.

PP Busser har en stor vognpark, som betyder, at de har mange længere ture til udlandet med større grupper i form af institutioner, selskaber og skoler.

Dog er deres daglige fokus at dække hele Jylland, hvor de har en række faste kunder, som altid vender tilbage til dem, når der skal køres med bus, ligesom de både har rute-, turist og institutionskørsel.

Dykker man en tand dybere, fremgår det tydeligt hos dem, at det meste af den daglige kørsel og de områder, hvor de dominerer meget, er i Østjylland herunder Århus, Skanderborg og Randers. Det skyldes en række elementer, men blandt andet at de har hovedkontor 10 kilometer sydvest for Århus i en mindre by, som hedder Hasselager.

Alt i alt er det er PP Busser et godt selskab, som man rolig kan leje sin næste bus hos via platformen.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

Hos PP Busser må du som udgangspunkt gerne tage madvarer med. Er du dog i tvivl, kan du altid kontakte busselskabet eller os, så I er helt sikre.

Inde på prisberegneren kan du under faciliteter altid få et overblik over, hvorvidt der er toilet i bussen eller ej.

Hos PP Busser har de større busser i form af turist- og dobbeltdækkerbusser. Her er der god plads til en taske oppe i bussen samt i et opbevaringsrum under bussen.
I minibusser er der en smule mindre bagageplads. Er du i tvivl, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus