Lej en bus med Østjydsk Turistbusser.

Loading...
Loading...
Østjydsk turistbusser

Østjydsk turistbusser.

Vi er rigtig stolte af at have Østjydsk turistbusser på vores platform her hos Busbooking. Faktisk har busselskabet været med helt fra første spadestik og første gang platformen første gang så dagens lys ift. busleje Århus.

Østjydsk turistbusser er kendt for deres brede udvalg af busser og ikke mindst en høj kvalitet, professionelisme og punktlighed. De mange års samarbejde har allerede været en succes, og vi ser frem til mange flere. 

Familieejet virksomhed i mere end 30 år

Østjydsk turistbusser har altid præget landkortet rundt om i Danmark med deres fine busser – men dog specielt i Jylland fik selskabet godt fat. Dette skyldes en høj kvalitet, samt deres lokale placerig i Østjylland.

 På Djursland i 1981 blev Østjydsk turistbusser grundlagt, og vognparken var af en mindre størrelse, da der blot var 1-2 busser, som også var størrelsen i mange år frem.

 I 1996 blev selskabet opkøbt af Rewitz Busser, som havde base i Egå, der er den nordlige del af Århus, og til trods for opkøbet var kunderne stadig af en mindre størrelse, venner og bekendte.

Spoler vi tiden frem til i dag, er selskabet stadig navngivet Østjydsk turistbusser, men placeringen er igen rykke en smule. Busselskabet slår nu sine rødder i en forstad til Århus, som hedder Stautrup. Placeringen er strategisk tæt på E45, som gør at alle de omliggende storbyer i Østjylland er inden for en rækkevidde af 30 minutters kørsel. 

Kundetypen har også ændret sig en smule, og den omfatter nu alt fra rejseselskaber, store private virksomheder, det offentlig – og selvfølgelig de gamle venner.

Mangler du en bus i og omkring Århus, så lej en bus med chauffør her. Hvis du foretrækker at køre med Østjydsk Turistbusser, kan du bruge beregnerne her på siden, hvor du kun får vist deres busser.

En vognpark med mere end 25 busser

En vognpark med mere end 25 busser.

I sin spæde start bestod Østjydsk turistbusser af 1-2 busser, og det gjorde det i mange år frem. Når vi spoler frem til i dag, er sagen lidt en anden.

Østjydsk turistbusser råder nu over +25 busser af forskellig karakter, hvilket gør det muligt for dem at tage stort set alle typer af kørsel. Uanset om der er tale om små selskaber eller store institutioner og virksomheder, som skal have flyttet mange personer.

Selvom vognparken er vokset markant, betyder det ikke, at der bliver gået på kompromis med komforten – nej, tværtimod. Hos Østjydsk turistbusser er komforten et helt centralt element, og som kunde kan man altid forvente, at det er en rigtig fin bus med en masse udstyr og ikke mindst komfort helt i top. 

I deres vognpark kan du finde

 -Dobbeltdækkere til 78-89 personer
-Turistbusser til 49-54 personer
-Minibusser til 14-19 personer
-Liftbusser til 16 personer
-Små minibusser til 7-9 personer

 Deres store vognpark betyder, at de kan håndtere alle typer af rejser, og det gælder både ift. passagerkrav, anledning og budget.

Har du rejst med os hos Busbooking.dk, er det meget sandsynligt, at du har været på tur med vores gode venner fra Østjydsk turistbusser, som virkelig har gjort sit indtog i busbranchen. 

Kører alt fra Universitet til de små polterabends

Kører alt fra Universitet til de små polterabends.

Størrelsen på selskabet er vokset markant, og det samme gælder deres type af kunder. Østjydsk turistbusser har på baggrund af deres størrelse haft muligt for at køre en del rutekørsel herunder blandt andet Flixbus, Kombardo, Rødbillet og Sort billet.

Derudover har de i 2020 offentliggjort, at de skal stå for alt kørsel hos Århus Universitet, hvilket kun kan lade sig gøre grundet deres størrelse på vognpakken.

 Men selvom Østjydsk turistbusser kører mange store offentlige institutioner og virksomheder rundt, kører de også ture af en helt anden størrelse.
De har nemlig en god portion af minibusser, som giver familierne, mindre skoler, polterabends og lign. mulighed for at komme rundt i en mindre bus, som passer til budgettet og ikke mindst antallet af personer.

 Østjydsk turistbusser er kort sagt et busselskab for alle uanset størrelse og krav til busser.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

Østjydsk turistbusser har en bred vognpark, og du kan finde stort set lige den bus, der dækker dit behov, hvad enten det er en mini, turist- eller dobbeltdækkerbus.

Bestiller du gennem platformen, kan du altid selv vælge, hvor du vil hentes af bussen.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus