Lej en bus med Mortens Busser.

Loading...
Loading...
Historien bag Mortens busser

Historien bag Mortens busser.

Mortens busser er en busvirksomhed fra Bjerringbro med mange år på CV’et. Morten Frostholm Christensen startede virksomheden tilbage i 1998, efter han havde været på de midtjyske veje som rutebilchauffør og taxachauffør. Det hele startede med en bus til 20 personer. Han har dog udvidet vognparket markant siden for at tilfredsstille det voksende krav til busser, der kom med tiden. Han har større busser med plads til 50 samt mindre busser med plads til 14. Det gør, at han nu har mulighed for at hjælpe skoler med kørsel, såvel som private der skal fra A til B. Derfor står Mortens busser i dag med flere chauffører, der alle er uddannede og professionelle, som sikrer dig en sikker og god rejse.  

Service er en mærkesag hos Mortens Busser. Du vil derfor altid møde rengjorte busser med gode faciliteter og opleve god service fra Chaufføren.  

Vil du have det fulde overblik, så lej en bus her. Vil du derimod kun køre med Mortens Busser, så skal du bruge beregneren her på siden.

Typer af kørsel

Typer af kørsel.

Mortens busser har stor erfaring med at køre med skoler, foreninger, klubber, og turister. Dette sikrer dig, at Mortens busser har en stor know-how for håndtering af din rejse. Med store dobbeltdækkere med plads op til 82 passagerer, turistbusser med plads op til 58 passagerer og minibusser i forskellige størrelser, er der med garanti en bus, der passer til dig.   

Mortens Busser har stor erfaring inden for pensionist- og handicapkørsel. De har derfor et bredt sortiment af busser, der har faciliter, som gør det nemt uanset dine behov. Med sikkerhed og hygge i fokus er det oplagt for dig, der forventer en rolig, hyggelig og nem rejse.  

Mortens busser tilbyder også ture til grænsen ved Fleggaard for indkøb af diverse vare, som måske vil kunne friste dig? Turen står til et beskedent beløb, hvoraf bussen samler op flere steder i Midtjylland, og det vil med garanti være en god rejse for dig.   

Book din bus med Mortens busser her

Book din bus med Mortens busser her.

Starter du din rejse fra Midtjylland, er det oplagt at du kigger på Mortens Busser. Hos Morten finder du helt sikkert en bus, der passer lige præcis dig, og du kommer til at køre med en virksomhed, som har godt kendskab i det midtjyske. Under turen vil du få en professionel behandling, og du kan føle dig sikker på vejene, da Mortens busser har været på vejene i mange år.  

Med de mange forskellige busser vil vores prisberegneren give dig et nemt samt overskuelige overblik over Mortens busser. Dermed kan du hurtigt og enkelt sørge for, at du får en bus med de faciliteter, du har brug for til dig eller dit selskab, samtidig med at det holder sig inden for rammerne af det budget, du har. 

Du finder prisberegneren i toppen af siden.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

Som udgangspunkt må du gerne spise i deres busser. Men for en sikkerhedsskyld bør du altid høre Mortens Busser eller os.

Kører du med Mortens Busser, vil der stort set altid være toilet. Men for at være sikker bør du tjekke faciliteter, inde på prisberegneren. Ved nogle mindre busser er der nemlig ikke toilet.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus