Lej en bus med Mortens Busser.

Historien bag Mortens busser.

Mortens busser er en busvirksomhed fra Bjerringbro med mange år på CV’et. Morten Frostholm Christensen startede virksomheden tilbage i 1998, efter han havde været på de midtjyske veje som rutebilchauffør og taxachauffør. Starten af Mortens busser var en bus med plads til 20 personer. Med tiden fik han udvidet hans vognpark for at tilfredsstille det voksende krav til busser, der kom med tiden. Han fik større busser med plads til 50 samt mindre busser med plads til 14. Dette gjorde at han nu havde mulighed for at kunne hjælpe skoler med kørsel, såvel som private der skulle fra A til B. Derfor står Mortens busser i dag med flere chauffører blandt ham selv, der alle er uddannede og professionelle chauffører, som kan give dig en sikker og god rejse.  

Service er en mærkesag hos Mortens Busser. Du vil derfor altid møde rengjorte busser med gode faciliteter og opleve god service fra Chaufføren.  

Typer af kørsel.

Mortens busser har stor erfaring med at køre med skoler, foreninger, klubber, og turister. Dette sikrer dig, at Mortens busser har en stor know-how for håndtering af din rejse. Med store dobbeltdækkere med plads op til 82 passagerer, turistbusser med plads op til 58 passagerer og minibusser i forskellige størrelser, er der med garanti en bus der passer til dig.   

Mortens Busser har stor erfaring inden for pensionist- og handicapkørsel. De har derfor et bredt sortiment af busser, der har faciliter, som gør det nemt uanset dine behov. Med sikkerhed og hygge i fokus er det oplagt for dig, der forventer en rolig, hyggelig og nem rejse.  

Mortens busser tilbyder også ture til grænsen ved Fleggaard for indkøb af diverse vare, som vil kunne friste dig. Turen står til et beskedent beløb, hvoraf bussen samler op flere steder i Midtjylland, og du vil kunne slappe af med en tur til grænsen og hjem igen.   

Book din bus med Mortens busser her.

Starter du din rejse fra Midtjylland, er det oplagt at du kigger på Mortens Busser. Med Morten finder du helt sikkert en bus, der passer lige præcis dig, og du kommer til at køre med en virksomhed, som har godt kendskab i det midtjyske. Under disse ture vil du få en professionel behandling, og du kan føle dig sikker på vejene, da Mortens busser har været på vejene i mange år.  

Med de mange muligheder for forskellige busser, vil vores prisberegneren kunne give dig det korte og overskuelige overblik over Mortens busser. På denne måde kan du hurtigt og enkelt sørge for, at du får en bus med de faciliteter, du har brug for til dig eller dit selskab, samtidig med at det holder sig inden for rammerne af det budget, du har. 

Du finder prisberegneren i toppen af siden.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Ofte stillede spørgsmål.

Som udgangspunkt må du gerne spise i deres busser. Men for en sikkerhedsskyld bør du altid høre JK Busser eller os.

Kører du med JK Busser, vil der stort set altid være toilet. Men for at være sikker bør du tjekke faciliteter, inde på prisberegneren. Ved nogle mindre busser er der nemlig ikke toilet.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|