Lej en bus med Midtbus Jylland.

Loading...
Loading...
Hvem er Midtbus Jylland

Hvem er Midtbus Jylland.

Midtbus Jylland har rødder helt tilbage til 1984, hvor direktøren Kim Christensen startede karrieren som buschauffør. Kort tid efter slog han sig sammen med sin far, Svend Åge Christensen og blev selvstændige vognmænd med selskabet KAS Biler A/S.  

KAS Biler skulle senere gå hen og blive til Midtbus Jylland A/S. 

I 1993 overtog Kim alle firmaets aktier og derfra udviklede virksomheden sig hastigt gennem opkøb og handler af andre busselskaber. I 2009 fusionerede KAS biler med Sønderballes Biler, hvoraf Midtbus Jylland udspringer fra. Året efter opkøber de Vesthimmerlands Rute og Turist og senere hen Palles Turistfart. Disse var store selskaber med 55 busser, der bidrog til en stor udvidelse af vognparken.  

Også i 2020 har Midtbus Jylland sammenlagt sig med Viborg Turisttrafik, som er med til at gøre Midtbus Jylland til en af de største busselskaber i Midtjylland.

Gennem en hastig udvikling af selskabet og opkøb af andre selskaber, har Midtbus Jylland derved formået at opbygge et stort know-how inden for busbranchen, og de har opnået stor ekspertise inden for alt fra skirejser, sportsrejser, og andre oplevelsesrejser i ind- og udland. Med hovedsæde i Bjerregrav hvor det hele også startede i 1984, har de en vognpark på 95 busser og 140 ansatte. 

En bred vognpark og kvalitetsture

En bred vognpark og kvalitetsture.

Med den store Know-how som Midtbus Jylland har opbygget gennem tiden, har selskabet god erfaring med at give den bedste rejse til din destination. Med en vognpark på over 90 busser står de klar til at køre næsten hvilken som helst kørsel, der skal til.  

- Blandt deres vognpark vil man kunne finde  

- Minibusser med lift 

- Bred vifte af moderne turistbusser  

- Dobbeltdækkerbusser 

- Lækker VIP bus  

I en tid med voksende krav til komfort går Midtbus Jylland altid med tiden, når de vælger deres busser. I deres busser vil man kunne finde justerbare sæder, wi-fi, USB-opladning, som er blandt de ting, der vil gøre de individuelle rejser til en oplevelse i sig selv. Derudover er kaffemaskine og aircondition ligeledes en del af deres udstyrspakke, som garanterer en behagelig, luksuriøs rejse.

Host Midtbus Jylland vil du opleve et personale, der tager godt hånd om passagererne, da deres chauffører er erfarne og professionelle. Med fokus på god service, pæne og rene busser vandt de Midttrafiks bedste busselskab i 2016. 

Er du på jagt efter busser i Viborg, Herning eller andre dele af Midtjylland, kan det sagtens være selskabet, du skal afsted med.

Find en pris hos Midtbus, med vores prisberegner

Find en pris hos Midtbus, med vores prisberegner.

Hvis du gerne vil på tur med Midtbus Jylland, kan du trygt anvende vores prisberegner, som er vist på toppen af denne side. Med prisberegneren har du mulighed for at finde den bus, der passer lige nøjagtig til dine behov hos Midtbus Jylland, således at du får den ønskede størrelse på bussen samt faciliteter, som passer lige nøjagtig til dit budget. 

Hvis du allerede har styr på rejsen ift., hvilken perioden rejsen skal være, eventuelle stop undervejs og hvor mange passagerer I skal være, vil du nemt kunne anvende prisberegneren, som giver et uforpligtende tilbud, der nok skal leve op til dine krav. 

Hvis der skulle være ekstra spørgsmål til turen eller til prisberegneren, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at sikre den bedste bustur for dig og sikre tryghed i din rejse, så det bliver nemt og bekvemt.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus