Lej en bus med Kagan Turist.

Loading...
Loading...
Høj professionalisme og serviceniveau

Høj professionalisme og serviceniveau.

Kagans Turist er et veletableret busselskab fra Greve. Busselskabet er kendetegnet ved deres høje professionalisme samt høje serviceniveau. Når du kører med Kagan Turist, kan du være sikker på, at bussen er top moderne. Dette sikrer de gennem at have opdateret deres vognpark med de nyeste busser, som busmarkedet har at byde på.   

Kagan Turist har gode erfaring, når det kommer til privat buskørsel. Gennem flere år har de kørt turister rundt i alt fra de københavnske gader til de internationale landeveje. Derfor har de haft mange forskellige typer af kunder samt størrelse - og de klarer det hele.  

Og det er uanset, som du mangler et busselskab København eller en bus til Berlin.

Udvalg af busser fra Kagan Turist

Udvalg af busser fra Kagan Turist.

Deres vognpark består altid af moderne og opdaterede busser. Busserne kommer i mange forskellige størrelser, så du kan køre med Kagans turist uanset størrelsen på dit arrangement. Det indebærer bl.a.  

- Dobbeltdækker med plads op til 83 passagerer. Denne fabriksnye bus er udstyret med alle de faciliteter, du kunne ønske dig til din rejse. Heriblandt toilet, oliefyr, køleskabe, kaffemaskiner, muligheder for opladning ved alle dobbeltsæder samt luftaffjedring for at give den mest komfortable køretur.  

- Turistbus med plads op til 52 personer. Denne bus er topmoderne og udstyret med de samme faciliteter som dobbeltdækkeren. Du kan forvente høj kvalitet, uanset om du har brug for turist eller dobbeltdækkerbus.  

Deres busser har også mulighed for trailer og ski-kasse. Derfor behøver du ikke bekymre dig om pladsmangel, uanset om i skal langt sydpå til sol og varme eller til alperne og stå på ski.  

Ud over de store busser har de også minibusser. Her er der plads til 27 passagerer med fuld "turistbus komfort".

Koncertbussen

Koncertbussen.

Thomas Kagan ejer også koncertbussen. Koncertbussen er en del af Kagan Turist. Derfor er koncertbussen ligeledes en topmoderne bus med alle de gode faciliteter. Koncertbussen kører til flere opsamlingssteder, primært på Sjælland. Herfra sørger den for at få dig eller dit selskab sikkert frem og tilbage til de store koncerter, der løber af stablen i Danmark.  

Find dit tilbud fra Kagan Turist med prisberegneren. 

I toppen af siden finder du prisberegneren. Prisberegnere er et gratis værktøj til dig, der skaber det gode overblik over det danske busmarked. Ved blot at trykke dine rejseinformationer ind, kan du nemt og bekvemt blive stillet med tilbud fra flere vognmænd, som kan køre din busrejse. I beregneren ovenfor viser vi dig dine muligheder med Kagan Turist, mens du på vores forside kan sammenligne med alle busselskaber.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på busrejsen, der er perfekt til dig.   

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus