Lej en bus med JK Bussen.

Loading...
Loading...
JK Bussen

JK Bussen.

JK Bussen har været på platformen siden 2021, hvor de med deres fantastiske busser har været et af de selskaber, der kører rigtig mange af de ture, som bliver booket på Fyn. JK Bussen får altid rosende ord med på vejen, og det er en fornøjelse at have dem på platformen for os og vores rejsende.

Et ungt selskab med en erfaren ledelse

JK Bussen er et ungt selskab i en branche, der bliver præget af busselskaber, som ofte har +50 år i bagagen. Der går omkring 45 år, før det sker for JK Bussen, som blev etableret for få år siden – nemlig i år 2017. Selvom det alligevel er et par år tilbage, er det ikke meget i en ældre branche.
Når det er sagt ledes selskabet af Jette Kobber og en erfaren herre ved navn Jens Jantzen, der har mere end 20 års erfaring i branchen med buskørsel i ind- og udland.

Du kan derfor være sikker på, at du kommer med en chauffør, som nok skal sørge for, at alle der kører med JK Busser, får en helt fantastisk tur. Hos JK Busser går de efter, at alle skal have et smil på læben, når de forlader bussen, og det er uanset, om man skal på en kort tur rundt på Fyn eller afsted på udlandstur.

Se alle vores busselskaber på Fyn her.

Fokuseret på Fyn og kørsel til Skandinavien samt Nordtyskland

Fokuseret på Fyn og kørsel til Skandinavien samt Nordtyskland.

Selskabet er relativt nystartet, men målsætningerne og ambitionerne er store. JK Bussen dækker helt naturligt meget kørsel fra Fyn og rundt i landet, hvilket skyldes deres placering i Faaborg, som er den sydlige del af Fyn.

Til Trods for deres lokale placering på Fyn, har JK Bussen meget kørsel til udlandet, og det er et af de områder, hvor de ligeledes har specialiseret sig i at lave nogle fantastiske løsninger til deres mange rejsende. 

JK Bussen har nemlig en masse ture til Skandinavien, hvor de løbende laver kørsel på bestilling fra både private og offentlige.

Hver d. 1. mandag i måneden og hver lørdag midt på måneden kører JK Busser på shoppetur til Fleggaard i Flensborg. På den her tur kan alle gæster for et beskedent beløb komme til Tyskland og få shoppet en masse lækre produkter ind.

Udover ture til Flensborg kan det også meget muligt være JK bussen, du skal med, hvis du bestiller bus til Berlin.

 Bus med den bedste komfort

Bus med den bedste komfort.

Hos JK Bussen sørger de for, at komforten altid er helt i top. Skal du afsted med dem, kan du glæde dig til at køre med en bus, der har aircondition, kaffemaskine og selvfølgelig toilet. Sikkerheden er naturligvis også helt i top, og der er sele ved alle stole, borde og ikke mindst sæder der kan vippes, hvis man skal slappe ekstra af på længere ture.

Skal du selv køre en tur med JK Bussen, kan du bruge vores prisberegner og finde de mulige ture med dem herover. Og du kan roligt tage på tur med dem, uanset hvilken situation og anledning du står i.

JK Bussen kører nemlig med alt fra skoler, foreninger, klubber, private- og offentlige virksomheder. Trods deres unge alder har de altså en masse erfaring.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

Som udgangspunkt må du gerne spise i deres busser. Men for en sikkerhedsskyld bør du altid høre JK Busser eller os.

Kører du med JK Busser, vil der stort set altid være toilet. Men for at være sikker bør du tjekke faciliteter, inde på prisberegneren. Ved nogle mindre busser er der nemlig ikke toilet.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus