Lej en bus med Iversen busser.

Loading...
Loading...
Et busselskab med mange års erfaring

Et busselskab med mange års erfaring.

Iversen busser ejes af Kim Iversen og drives sammen med hans søn Niclas Iversen. Begge er både ledere og chauffører, så de på den måde sikre, at deres busselskab er baseret på praktisk erfaring. Interessen for busser startede helt tilbage i 1957, hvor Kims far drev busselskaberne Ribe rutebiler og Ribe Turistfart. Heraf starter Kims rejse ind i busverdenen, som gjorde, han blev selvstændig vognmand i 1990. Der startede han busselskabet, som i dag er Iversen busser.  

Det vil sige, at der i dag er samlet en masse knowhow i selskabet. Denne knowhow kommer gennem mange forskelige former for kørsel, heriblandt turistkørsel, rutekørsel, skolekørsel, firmakørsel, handicapkørsel og taxakørsel.  

Med det sagt skal de nok levere en god løsning, der passer til jer, uanset om I er et stort selskab, der har brug for en større bus eller et mindre selskab, som passer i en minibus eller taxa.  

Mange varianter af busser

Mange varianter af busser.

Hos Iversen busser har de en lang række forskellige busser, og der skal nok være en, som passer til jeres arrangement.
I deres vognpark vil du finde 

- Dobbeltdækkere med god plads op til 84 personer 

- Turistbusser med god plads op til 54 personer 

- Minibusser med plads fra 9 til 19 personer 

- Taxaer med god plads fra 4 til 8 personer  

Iversen busser tilbyder den unikke mulighed med at anvende taxaer som en del af busselskabet. Det gør, at I kan bestille til ganske få personer og have mulighed for ikke at bruge store køretøjer, hvis i føler det unødvendigt. Derfor bliver det også en mulighed for dig at komme fra A til B uden at bruge de ekstra penge for at anvende en minibus.  

Iversen bussers har erfaring inden for kørsel af mange transportmidler. Ud over de små ture i det danske land med taxa eller minibus, råder de også over større busser. De har gode og moderne faciliteter som toilet, aircondition, USB-stik til opladning af mobile enheder, og køkken med kaffemaskine og mikrobølgeovn. Iversens busser er altid moderne og udstyret med topkomfort, som læderlook og fodhvilere. 

Find din pris på kørsel med Iversen busser

Find din pris på kørsel med Iversen busser.

Har du lyst til at køre din rejse med Iversen Busser, kan du med fordel finde din pris her hos os. I toppen af siden finder du prisberegneren. Prisberegneren er et værktøj, der stiller dig som forbruger med de bedste kort på hånden, og sikrer dig, at du får den bedste pris på bussen. Du finder de samme priser på vores side, som du gør, hvis du kontakter busselskabet selv. Prisberegneren gør blot dette ved få klik. Når du trykker dine rejseinformationer ind og eventuelle krav, kommer der en masse gode bud frem for dig.

Har du spørgsmål til prisberegneren, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at sikre dig en fantastisk busrejse.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus