Lej en bus med Herning Turist.

Stort selskab, med meget erfaring.

Herning turist blev stiftet tilbage i 1969 af Hans Erik Poulsen, som startede et busselskab, hvis navn skulle gå hen og blive til et af Danmarks største privatejede selskaber inden bustransport. Gennem opkøb og fusioner med andre lokale busselskaber, har de skaffet sig en stor vognpark, så alle dine behov vil kunne blive opfyldt inden for bustransport. Herning turist råder over hele 320 medarbejder, hvoraf størstedelen er chauffører klar til at give dig en super service.  

Busselskaber fra Herning har gennem fusioner og egne år på vejen, opbygget et stor knowhow til hvordan de skal give dig den mest komfortable busrejse. Deres store knowhow kommer fra alle former for kørsel. De har kørt alt fra rutekørsel, firmakørsel til kørsler i udlandet, og er derfor godt klædt på til den rejse du måtte komme med. De kører blandt andet også for Kombardo Expressen, som kører ruter på tværs af landet.

Herning turist kører på biobrændsel, og har derfor en fod foran når det kommer til at skåne miljøet.  

En stor vognpark, til alle typer af kørsel.

Herning turist råder over en stor og bred vognpark, som kan køres af mange chauffører. Derfor er der med stor sandsynlighed ikke en opgave de ikke vil kunne løses. Blandt deres busser er Herning turist klar over, at komfort og service skal være i fokus. Derfor er deres vognpark bestående af topmoderne busser, med faciliteter som den moderne forbruger vil forbinde som nødvendige i de nye busser. Heriblandt kan det nævnes gode vippestole, så du kan læne dig tilbage og nyde turen, samt wi-fi, aircondition, toilet og usb porte til opladning af diverse mobile enheder, f.eks. en smartphone. Derfor kan vi garantere en komfortabel tur hvis du vælger et tilbud fra Herning turist i prisberegneren. 

I deres vognpark vil du finde busser i alle størrelser heriblandt, 

 • Minibusser 

 • Turistbusser 

 • Dobbeltdækkere 

 • VIP-busser  

 • Rutebiler  

Derfor skal du nok kunne få dækket din rejse ind hos Herning turist. Prisberegneren, som du finder i toppen af siden, vil give dig overblikket over mulighederne ved Herning turist, så du på den måde finder det tilbud som passer dig ved Herning turist. 

Prisberegneren giver dig overblikket.

Når du har din rejse planlagt, kan det virke uoverskueligt at finde ud af, hvilken bus der vil passer perfekt til dig, fra Herning turist. Det er her prisberegneren kommer til hjælp. Med blot en enkelt søgning, kommer du ind på en oversigt over busser, som passer til de kriterier du har smidt ind i prisberegneren. Du får de samme priser i prisberegneren, som du vil få hvis du kontaktede busselskabet selv. Derfor får du ganske gratis det hurtige overblik, og kan med ganske få klik, finde dig den bus, som går ind i dine kriterier, når det kommer til budget og behov.  

Ønsker du at køre miljøvenligt, er det en fordel at tage Herning turist, hvis du kommer fra midt og Sydjylland. På den måde skal bussen ikke køre langt for at samle jer op. Samtidig kører busserne fra Herning turist også på et brændsel, som sparer miljøet for hele 90% af udledningen, forhold til almen diesel. Når i samtidig kører flere mennesker, bliver det en af de mest miljøvenlige måder for transport i kan tage.  

Har du brug for hjælp til prisberegneren eller yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne til den perfekte rejse, så du blot kan læne dig tilbage, og glæde dig til en oplevelse i bus.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

 • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

 • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

 • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
 • Tlf.
 • E-mail:
 • CVR:

©

|