Lej en bus med Herning Turist.

Stort selskab med mange års erfaring.

Herning Turist blev stiftet tilbage i 1969 af Hans Erik Poulsen, og i dag er det gået hen og blevet til et af Danmarks største privatejede selskaber inden for bustransport. Gennem opkøb og fusioner med andre lokale busselskaber har de skaffet sig en stor vognpark, så alle dine behov kan blive opfyldt. Herning Turist råder over hele 320 medarbejder, hvoraf størstedelen er chauffører klar til at give dig en super service.  

Busselskabet fra Herning har gennem fusioner og egne år på vejen opbygget et stort knowhow. Deres store knowhow kommer fra alle former for kørsel. De har kørt alt fra rutekørsel, firmakørsel, kørsel i udlandet og meget andet - de kan derfor også varetage din næste rejse med bus.

Herning Turist kører på biobrændsel, og de har derfor en fod foran, når det kommer til at skåne miljøet.  

En stor vognpark til alle typer af kørsel.

Herning Turist råder over en stor og bred vognpark, og de kan derfor løse alle typer af opgaver. Deres vognpark består af topmoderne busser med faciliteter, som kommer alle de rejsende til glæde. Heriblandt kan nævnes gode vippestole, så du kan læne dig tilbage og nyde turen, samt wi-fi, aircondition, toilet og usb porte til opladning af diverse mobile enheder, f.eks. en smartphone. Derfor kan vi garantere en komfortabel tur, hvis du vælger et tilbud fra Herning turist i prisberegneren. 

I deres vognpark finder du busser i alle størrelser: 

- Minibusser 

- Turistbusser 

- Dobbeltdækkere 

- VIP-busser  

- Rutebiler  

De skal du nok dække dit behov. Prisberegneren, som du finder i toppen af siden, vil give dig overblikket over mulighederne ved Herning Turist, så du på den måde finder det tilbud, som passer dig ved Herning turist. 

Prisberegneren giver dig overblikket.

Når din rejser er planlagt, kan du nemt taste den ind i vores prisberegner. Med blot en enkelt søgning kommer du ind på en oversigt over busser, som passer til de kriterier, du har smidt ind i prisberegneren. Du får de samme priser i prisberegneren, som du vil få, hvis du kontaktede busselskabet selv. Derfor får du ganske gratis det hurtige overblik og kan med få klik finde dig den bus, som opfylder alle krav ift. budget og behov.  

Ønsker du at køre miljøvenligt, er det en fordel at tage Herning Turist, hvis du kommer fra midt og Sydjylland. På den måde skal bussen ikke køre langt for at samle jer op. Samtidig kører busserne fra Herning Turist på et brændsel, som sparer miljøet for hele 90% af udledningen sammenlignet med almen diesel. Når I samtidig kører flere mennesker, bliver det en af de mest miljøvenlige transportmidler.

Har du brug for hjælp til prisberegneren, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne til den perfekte rejse, så du blot kan læne dig tilbage og glæde dig til en oplevelse i bus.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|