Lej en bus med Herning Bilen.

Loading...
Loading...
Erfarent selskab med mange år i branchen

Erfarent selskab med mange år i branchen.

Herning Bilen er et busselskab med store ambitioner og god erfaring inden for persontransport. Herning Bilen har været på de danske- og udenlandske landeveje i mange år. De har dog ikke altid heddet Herning Bilen. Busselskabet startede nemlig med at være et mindre busselskab ved navn Skjern Bilen, hvilket de stadig kan kendes under i dag. I dag er Herning Bilen dog et større busselskab med alt fra minibusser til turistbusser.

Selskabet er placeret i Midtjylland. Derfor kører de en del af deres rutebiler i området. Hvis du selv kommer fra Midtjylland og bruger rutebusserne, er der en stor sandsynlighed for, at du har kørt med Herning Bilen.  

Typer af kørsel fra Herning Bilen

Typer af kørsel fra Herning Bilen.

Herning Bilen er gennem årene blevet til et af de større busselskaber i Danmark med en stor vognpark. De kan klare de fleste efterspørgsler fra kunderne, uanset om det er en større grupper på op mod 83 personer, eller blot ganske få der kan passe i en minibus. Hvis I ikke er flere end 8 personer, kan det også lade sig gøre at leje en helt lille bus. Denne bus kan også lejes uden chauffør, således du kan spare penge ved ikke at skulle tænke på chaufførens løn.  

Skal I en større gruppe afsted, er der mulighed for at tage en dobbeltdækkerbus, hvor der er plads til op til 83 personer.

Du kan også booke turistbusser, hvis I ikke er nok til at fylde en dobbeltdækker ud - der er noget til alle uanset, hvilken størrelse I er.

I alle busserne finder du moderne faciliteter, der kan busturen komfortabel og behagelig for alle.

Anvend prisberegneren, på toppen af siden

Anvend prisberegneren, på toppen af siden.

Prisberegneren, som du finder på toppen af siden, er dit værktøj til at finde det bedste bustilbud på det danske busmarked. Ved blot at trykke dine rejseinformationer ind i beregneren finder den, på kort tid, det bedste tilbud fra en vognmand til dig.
Bruger du beregneren herover, får du vist alle dine muligheder med Herning Bilen.
Bruger du i stedet beregneren på forsiden, sammenligner du blandt alle vores samarbejdspartnere, hvor vi har flere end +45 busselskaber. Således slipper du for at lave den store research selv. Du kan fokusere din energi på at planlægge din ferie eller firmatur, så klarer prisberegneren jobbet med at spare dig tid og penge på at finde den rette bus.  

Har du spørgsmål til beregneren, er du altid velkommen til at henvende dig til os – vi hjælper dig helt til måls, så du får den bedst mulige busrejse. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus