Hennings Busser.

Loading...
Loading...
Hennings busser - sammen om noget større

Hennings busser - sammen om noget større.

Hennings Busser blev grundlagt tilbage i 1976 med en intention om at levere busudlejning og super service til alle.  

Hennings Busser er i dag et etableret og veldrevet busselskab, som altid går efter at levere den bedste service. Derfor har Hennings Busser valgt at gå sammen med PP Busser, som er en samling af busselskaber, der tilsammen sørger for, at du får lige nøjagtig den rejse og bus, du drømmer om. PP-Busser kom til verden samme år som Hennings Busser - altså i 1976.

Med base i Hjørring er Hennings Busser en oplagt mulighed for dig, der enten kommer fra Nord- og Østjylland eller har brug for en med kendskab i det nordjyske.

Typer af kørsel

Typer af kørsel.

Hennings Busser har en bred vognpark med busser, som passer til næsten alle opgaver, der skulle blive aktuelle. Hennings Busser har erfaring med kørsel af foreninger, handicapkørsel, skoler og rejsende i ind- og udland. Uanset størrelsen af dit arrangement skal der nok være en bus med plads til jer. Vognparken råder nemlig over alt fra dobbeltdækkerbusser med plads til 78 personer, til minibusser med plads 19 personer.  

Skal man til udlandet, råder Hennings busser over både normale turistbusser, men også 4-stjernede turistbusser. De 4-stjernede busser giver dig ekstra benplads, som er luksus, der kan forbedre din rejse betydeligt, hvis du skal ned til de varme lande i syden eller op til de flotte lande i Norden.   

Lider man af gangbesvær, har Hennings Busser også en særlig mulighed for dig. De tilbyder nemlig handicapbusser i både små og store størrelser. Herunder har de samlet en del erfaring med kørsel for specialinstitutioner, lokalcentre og aktivitetscentre. Med mange års erfaring inden for den type kørsel, har Hennings Busser kompetente og servicemindede chauffører, der er uddannede, og som nok skal sikre en god tur. Med det sagt, kan du blot læne dig tilbage og nyde en god og sikker rejse til din destination. 

Find hurtigt og nemt et tilbud med prisberegneren

Find hurtigt og nemt et tilbud med prisberegneren.

I toppen af siden finder du vores prisberegner. Med den kan du lynhurtigt finde dig det tilbud fra Hennings Busser, som passer nøjagtig til de krav, du skulle have. Når du ved, hvor mange I skal afsted, og hvornår I skal afsted samt eventuelle stop undervejs, kan du hurtigt trygge disse oplysninger ind i prisberegneren. Her samler den så de bedste muligheder til dig fra Hennings Busser i en overskuelig oversigt. Du kan derfor lynhurtigt se, hvilken bus der vil passe bedst til dig, inden for rammerne af jeres budget.  

Scroll op til toppen af siden og prøv den selv. Har du eventuelle spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste tilbud.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus