Lej en bus med Hennings busser.

Loading...
Loading...

Hennings busser - sammen om noget større.

Hennings Busser blev grundlagt tilbage i 1976 af vognmanden Lars Petersen med en intention om at levere busudlejning og super service til alle.  

I dag er Hennings Busser til dagligt drevet af Henning Christensen. Henning har videreført deres målsætning om at levere den bedste service. Derfor har Hennings Busser valgt at gå sammen med PP Busser, som er en samling af busselskaber, der tilsammen sørger for, at du får lige nøjagtig den rejse og bus, du drømmer om. PP-Busser kom til verden samme år som Hennings Busser - altså i 1976.

Med base i Hjørring er Hennings Busser en oplagt mulighed for dig, der enten kommer fra Nord- og Østjylland eller har brug for en med kendskab i det nordjyske.

Typer af kørsel .

Hennings Busser har en bred vognpark med busser, som passer til næsten alle opgaver, der skulle blive aktuelle. Hennings Busser har erfaring med kørsel af foreninger, handicapkørsel, skoler og rejsende i ind- og udland. Uanset størrelsen af dit arrangement skal der nok være en bus med plads til jer. Vognparken råder nemlig over alt fra dobbeltdækkerbusser med plads til 78 personer, til minibusser med plads 19 personer.  

Skal man til udlandet, råder Hennings busser over både normale turistbusser, men også 4-stjernede turistbusser. De 4-stjernede busser giver dig ekstra benplads, som er luksus, der kan forbedre din rejse betydeligt, hvis du skal ned til de varme lande i syden eller op til de flotte lande i Norden.   

Lider man af gangbesvær, har Hennings Busser også en særlig mulighed for dig. De tilbyder nemlig handicapbusser i både små og store størrelser. Herunder har de samlet en del erfaring med kørsel for specialinstitutioner, lokalcentre og aktivitetscentre. Med mange års erfaring inden for den type kørsel i både minibusser med lift, og rutebilsbusser med lift, har Hennings Busser kompetente og servicemindede chauffører, der er uddannede i korrekt fastspænding. Med det sagt, kan du blot læne dig tilbage og nyde en god og sikker rejse til din destination. 

Find hurtigt og nemt et tilbud med prisberegneren.

I toppen af siden finder du vores prisberegner. Med den kan du lynhurtigt finde dig det tilbud fra Hennings Busser, som passer nøjagtig til de krav, du skulle have. Når du ved, hvor mange I skal afsted, og hvornår I skal afsted samt eventuelle stop undervejs, kan du hurtigt trygge disse oplysninger ind i prisberegneren. Her samler den så de bedste muligheder til dig fra Hennings Busser i en overskuelig oversigt. Du kan derfor lynhurtigt se, hvilken bus der vil passe bedst til dig, inden for rammerne af jeres budget.  

Scroll op til toppen af siden og prøv den selv. Har du eventuelle spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste tilbud.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/8061ee6475/oval.svg

    Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/338aa6d91d/oval2.svg

    Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/8a5120d9bb/oval3.svg

    Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Oval_bg
processing...
cloud-computing     Upload fil