Lej en bus med Haarby turist.

Et busselskab på 3. generation.

Tilbage i 1921. Dengang verden var ved at bygge sig selv op igen efter 1.verdenskrig, blev rødderne sat til Haarby turist, som i dag er et stærkt busselskab der kører rundt på de danske- og europæiske landeveje. Haarby turist blev startet op af Chr. Jensen i Haarby på Sydfyn som dengang startede under navnet Haarby lillebil.  

Dengang var der ikke den store forretning i den lokale by. Så da Chr. Jensens søn, Hans Chr. Jensen, blev en del af firmaet som kørelærer, kunne Haarby lillebil nu fungere som både køreskole for større køretøjer og turistbus.  

Hans overtager virksomheden og gør den til et selskab der kører med skolebørn samtidig med at være en køreskole.  

I 1979 overtager Hans' søn, Kurt Hestehave Jensen, selskabet. Derefter tog det fart med udviklingen af selskabet. De får sig en stor vognpark til at dække de voksende behov hos den danske befolkning. I dag står de med mange fuldtids- og deltidsmedarbejdere så de kan stå klar til lige præcis den rejse du skulle have brug for, uanset om det er indlands eller udenlands.  

Moderne vognpark med super faciliteter.

Haarby turist tilbyder en bred vognpark bestående af topmoderne busser med plads fra til mellem 20 og 78 personer. Disse busser kan blandt andet være minibusser med plads op til 20 personer, turistbusser med plads op til 58 personer, og dobbeltdækkere med plads op til 78 personer.  

Haarby Turist ligger vægt i altid at have moderne busser. Så når du kører ned dem, kan du forvente en rejse i nogle af de mest komfortable busser på det nuværende marked. Med gode sæder og faciliteter som USB-stik til telefonen, kaffemaskiner, toilet, læselamper og mulighed for catering til turen. Haarby turist tilbyder nemlig måltider til din busrejser som du kan være med til at bestemme.  

Ønsker man mere luksus end det der kan tilbydes i Haarby turists traditionelle turistbusser. Har Haarby turist også VIP-busser. Disse VIP-busser er perfekte til møder, konferencer og sociale arrangementer der kræver de ekstra faciliteter der skal til for at give den ideelle rejse til dig. Der kan blandt andet nævnes loungeområder, til samling af en større gruppe, mulighed for tilslutning af pc i hele bussen, pølsekoger og fadølsanlæg. Der er både til det professionel møde og til det festlige arrangement.    

Klimaet i fokus.

Hos Haarby turist bider de mærke i at vi skal værne om klimaet. Derfor er deres busser udstyret med de nyeste euro 6 motorer, som forurener mindst muligt på din rejse. Samtidig CO2 kompenserer Haarby turist også deres brændstof. Dette vil sige at de investerer i CO2 kreditter som beskytter og genopretter naturen. En gang om året regner man så på det CO2 aftryk man ligger på baggrund af brændstofforbruget, og derefter udstedes der et certifikat på tilsvarende antal CO2 kreditter.  

Så ønsker du en CO2 neutral rejse, med god komfort og service, kan du nemt og hurtigt anvende vores prisberegner. Prisberegnere gør det muligt for dig at få et overblik de rejser som Haarby turist tilbyder, som vil være skræddersyet til dig.  

Kig i toppen af siden, og find den rejse hos Haarby turist, som passer på dine krav og til dit budget.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Ofte stillede spørgsmål.

Som udgangspunkt må du gerne spise i deres busser. Men for en sikkerhedsskyld bør du altid høre JK Busser eller os.

Kører du med JK Busser, vil der stort set altid være toilet. Men for at være sikker bør du tjekke faciliteter, inde på prisberegneren. Ved nogle mindre busser er der nemlig ikke toilet.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|