Lej en bus med Guldberg bus.

Loading...
Loading...
En servicefokuseret vognmand med mange års erfaring

En servicefokuseret vognmand med mange års erfaring.

Guldberg Bus køres til daglig af Jan Arne Guldberg, som også er stifter af selskabet. Selskabet så dagens lys i 2015. Det virker relativt nyt, hvis man sammenligner med mange af de andre busselskaber i Danmark, men det betyder ikke noget for erfaringen. Guldberg har været chauffør siden 1995, og han har derfor været på de danske landeveje længe og opbygget en god knowhow. Han har erfaring med turistkørsel i hele Europa, taxakørsel, VIP- kørsel og handicapkørsel. Derfor kommer han med en masse erfaring, og han skal nok kunne klare jeres opgave.

Han er selv er vognmand og chauffør i eget firma, og du er derfor garanteret en god og professionel service, da dine ønsker hurtigt kan blive opfyldt, da de med 100% sikkerhed går direkte til din chauffør.

Du kan være sikker på, at du kommer ud og køre med en chauffør, som sikrer en fantastisk rejse, og du skal nok forlade bussen med et smil på læben.

Vil du have det komplette overblik, kan du se priserne hos busselskaber København her.

Busser udstyret med luksus

Busser udstyret med luksus.

Selvom selskabet er relativt nystartet, har Guldberg bus en vognpark til alle slags kørsel. I vognparken finder du både en første klasses turistbus med plads op til 55 personer, og en luksuriøs minibus med plads op til 16 personer.  

I minibussen er der gode muligheder for fleksibilitet i forhold til spildplads, der kan nemlig tages sæder ud af bussen således der er ekstra plads til jer. Med borde med plads til 4 og gode faciliteter som Wi-Fi, køleskab, stik til telefonen, isterningemaskine og mulighed for tilkobling af musik, skal der nok være faciliteter til dig, uanset hvilken form for kørsel du måtte have brug for i minibussen. Der er også mulighed for at nyde varme drikke, når du kører med Guldberg Bus.   

I Guldbergs turistbus finder du, ud over samme gode service, også gode faciliteter som god benplads, gratis wi-fi, køleskabe, samt mulighed for at lave varme drikke.  

Guldberg Bus har også erfaring med handicap kørsel. Der er både mulighed for at indrette bussen, så folk med gangbesvær kan finde god plads i bussen, samtidig med at bussen er udstyret med lift. Derfor kan du køre trygt og sikkert, uanset den type af rejse du skal på. 

Vil du se flere muligheder, kan du klikke her, hvor du nok skal finde det busselskab Sjælland, du har brug for.

Anvend prisberegneren og find det bedste tilbud på en rejse med Guldberg Bus

Anvend prisberegneren og find det bedste tilbud på en rejse med Guldberg Bus.

Du kan med fordel anvende prisberegneren, som du finder i toppen af siden, når du skal på tur. Med den får du uforpligtende tilbud på din rejse, uanset hvor du skal hen. Når du anvender prisberegneren, skal du blot trykke dine informationer ind, og så finder du et hav af tilbud, som passer til jer.
Det vil sige at prisberegneren, ganske gratis, stiller dig med de bedste muligheder for at finde den bedste busrejse i henhold til dit budget og dine krav. 

Har du spørgsmål til prisberegneren, kan du altid henvende dig til os - vi skal nok hjælpe dig helt i mål, så du får den bedste busrejse.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus