Lej en bus med Frank A. Busser.

God service, og god erfaring.

Frank A. Busser er et busselskab fra Skårup Sydfyn, som til daglig er drevet af Nicklas Andersen. Nicklas overtog virksomheden fra sin Far, Frank Andersen, som drev et selskab der nu har samlet sig over 30 års erfaring, på de danske- og udenlandske landeveje. Denne erfaring kommer med kørsel af alle former for bustransport. Dette kunne blandt andet være kørsel for skoler, foreninger og firmaer.  

Med de mange års erfaring, kommer der en vis tryghed til dig som forbruger. Uanset hvilken slags tur i måtte have brug for kørsel til, kan du regne med et professionelt og imødekommende personale. Frank A. Busser står klar til at tilbyde en god service, og en sikker rejse. selskabet tager gode hensyn til dine behov, sådan at du er sikret en busrejse efter din smag. 

Busser fra Frank A. Busser.

Når du vælger at køre med Frank A. Busser, er du garanteret et serviceminded personale, som gør en dyd i at sørge for at dine behov er forrest, når det kommer til bustransport. Når du kører i det danske land, har du mange muligheder som blandt andet, udflugter, dagsture og weekendture. Med denne måde for transport, sørger du for at opleve Danmark på en måde, hvor rejsen til din destination kan være en del af den samlede oplevelse.  

Frank A. Busser står derudover også en med bred vognpark, så i kan benytte deres busser, uanset hvor mange i måtte være. Deres vognpark består af moderne busser med gode faciliteter som blandt andet aircondition, kaffemaskine, kølebokse og mulighed for catering. 

I vognparken vil du finde double dækkerer med plads til 58+ personer. Disse busser er store og rummelige og velegnet til større grupper af mennesker, samtidig med at der er mulighed for trailer, sådan at du kan have massere af bagage med.  

Du vil også kunne finde single dækkerer, som har plads til mellem 21 og 58 personer. Når du kører med disse busser kan du forvente topmoderne busser med alle de tidligere nævnte faciliteter, samt de også er velegnet til kunder med gangbesvær, hvor rollatoren kan komme i bagagerummet.   

Derudover vil du finde minibusser, med plads op til 20 personer. Heraf er der en bus med lift til personer med gangbesvær, og en VIP-bus hvori du vil opleve lækkert interiør og komfortable forhold.

Find din rejse med prisberegneren.

Med de gode muligheder for transport fra Frank. A. Busser kan det virke uoverskueligt for dig som forbruger at finde den nøjagtige pris på din rejse. Her kommer prisberegneren dig til hjælp. Prisberegneren samler de bedste tilbud til dig som forbruger, sådan at du får overblikket over hvilket tilbud, der passer bedst på din rejse. Har du en tur i tankerne, kan du med fordel trygge dine rejsedetaljer ind i beregneren. Den vil stille dig med flere uforpligtende tilbud inden for få sekunder, sådan at du lynhurtigt kan få et overblik over priserne for den buskørsel du har brug for.  

Hvis din rejse er på flere dage, vil du stå med flere tilbud fra prisberegneren inden for 48 timer, hvoraf der med garanti er mindst 1 tilbud der passer ind i dine behov, og passer præcist på de krav du måtte have til budget.  

Skulle du have spørgsmål til prisberegneren, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at sikre at du får en tryg og sikker rejse, som passer ind i dine behov, samt krav til budget. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|