Læs mere om Frank A. Busser.

Loading...
Loading...
God service, og god erfaring

God service, og god erfaring.

Frank A. Busser er et busselskab på Fyn - nærmere bestemt fra Skårup, som til daglig er drevet af Nicklas Andersen. Nicklas overtog virksomheden fra sin Far, Frank Andersen, som drev selskabet der nu har samlet sig over 30 års erfaring på de danske- og udenlandske landeveje. Denne erfaring kommer med kørsel af alle former for bustransport. Det er blandt andet være kørsel for skoler, foreninger og firmaer.  

Uanset hvilken slags tur I har brug for, kan du regne med et professionelt og imødekommende personale. Frank A. Busser står klar til at tilbyde en god service og en sikker rejse. Selskabet tager altid hensyn til dine behov, så du er sikret den perfekte busrejse. 

Busser fra Frank A. Busser

Busser fra Frank A. Busser.

Vælger du at køre med Frank A. Busser, er du garanteret et serviceminded personale, som gør en dyd i at sørge for at dine behov er forrest, når det kommer til bustransport.

Frank A. Busser har en med bred vognpark, som sikrer, at I kan komme på tur, uanset hvor mange I måtte være. Deres vognpark består af moderne busser med gode faciliteter som blandt andet aircondition, kaffemaskine, kølebokse og mulighed for catering. 

I vognparken finder du dobbeltdækkere med plads til 58+ personer. Disse busser er store, rummelige og velegnet til større grupper af mennesker. Her er der mulighed for at tilkoble en trailer, så I kan have en masse af bagage med.  

Du kan også finde turistbusser, som har plads til mellem 21 og 58 personer. Når du kører med dem, kan du forvente topmoderne busser med alle de tidligere nævnte faciliteter, ligesom de også er velegnet til kunder med gangbesvær, hvor rollatoren kan komme i bagagerummet.   

De har også minibusser med plads op til 20 personer. Heraf er der en bus med lift til personer med gangbesvær og en VIP-bus med lækkert interiør og en utrolig komfort forhold.

Find din rejse med prisberegneren

Find din rejse med prisberegneren.

Find de alle de gode priser på busser hos Frank A. Busser gennem vores beregner. Prisberegneren samler de bedste tilbud til dig som forbruger, så du får overblikket over, hvilket tilbud der passer bedst på din rejse. Har du en tur i tankerne, kan du med fordel trygge rejsedetaljerne ind i beregneren. Den kommer frem med flere uforpligtende tilbud inden for få sekunder, så du lynhurtigt kan få et overblik over priserne for den bus, du har brug for.  

Hvis din rejse er på flere dage eller udenlands, vil du stå med flere tilbud fra prisberegneren inden for 48 timer, så du kan vælge den, der passer bedst.

Har du spørgsmål til prisberegneren, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at sikre, at du får en tryg og sikker rejse, som passer ind i dine behov, samt krav til budget. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus