Lej en bus med Fladså Turist.

Loading...
Loading...
Fladså Turist

Fladså Turist.

Fladså Turist er et af de selskaber, som altid har været med os, og vi er utrolig glade for at have en så pålidelig samarbejdspartner med så fine busser. Vi har rigtig mange tilbagevendende kunder, som gerne vil afsted med Fladså Turist.

Busselskabet er beliggende på Sjælland, og det er meget muligt, at du kommer på tur med dem, hvis du booker en bus fra øen af.

Mere end 30 års erfaring i branchen

Fladså Turist er en af de selskaber, som har klædt hovedstadsøen med deres fine busser i en rigtig lang årrække. Faktisk har Fladså mere end 30 års erfaring inden for professionel bustransport, og de har derfor rigtig god erfaring med alt lige fra fast kørsel på kommunalplan til turisttransport og ture for mindre forsamlinger rundt i deres eksklusive minibusser.

Selskabet blev stiftet tilbage i 1986, og siden dengang er vognparken vokset markant. Da de startede, bestod vognparken kun af et par busser, hvor den i dag består af alt, hvad branchen har at byde på fra minibusser til dobbeltdækkerbusser.

Du kan læse mere om busselskaber i København her, hvis du vil blive klogere på mulighederne i hovedstaden.

En vognpark der favner alle typer af rejser

En vognpark der favner alle typer af rejser.

Fladså har gjort det rigtig godt de seneste år, og det betyder, at de nu råder over en stor vognpark, som kan håndtere stort set alle typer af busrejser. 

I deres vognpark finder du:

- Minibusser
- Midibusser
- Turistbusser
- Dobbeltdækkerbusser
- Liftbusser
- Business line

Ovenstående giver dem mulighed for at varetage det hele. Det betyder, at de kører med alt lige fra skoler, kommunale institutioner, virksomheder, private arrangementer og meget mere.

De omfavner det hele, og skal du på tur med et busselskab fra Sjælland er det meget muligt, at du ender med at stige ombord i en af de flotte busser hos Fladså.

Øget fokus på erhvervslivet

Øget fokus på erhvervslivet.

Hos Fladså Turist har de i senere år øget deres fokus mod erhvervslivet markant, og det kan ses på deres helt unikke Business Line. 

Hele konceptet går ud på, at busturen ikke skal være spildtid, men at man kan arbejde aktivt, selv når man er på farten rundt i Danmark eller udlandet.

Busserne i denne serie kan rumme op til 32 passagerer, og så er bussen indrettet med 4-mandsborde, hvilket gør, at man nemt kan arbejde eller diskutere/gennemgå emner i bussen.

Derudover har den naturligvis alt det, du kender fra det klassiske kontor. Der er minikøkken, toilet, kaffemaskine og faktisk er der et videoanlæg, så præsentationer eller andet kan gennemgås på skærmen, mens man er på farten.

Find din næste bus her fra Fladså

Leder du efter en bus på Sjælland, kan det meget vel være, at du skal afsted med Fladså Turist. Det kan også være, at du er fast besluttet på, at de skal fragte dig, og hvis det er tilfældet, kan du udfylde formularen med dine rejseoplysninger her på siden. På den måde viser vi dig kun mulighederne fra Fladså, så du hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og om det passer til dit budget og krav til komfort.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

I de fleste busser hos Fladså må du medbringe mad og drikke. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os eller dem.

Når du booker din bus, kan du læse mere om faciliteterne på bussen. De fleste busser hos Fladså har et toilet.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus