Lej en bus med Fjordens taxa og busser.

Loading...
Loading...

Fjordens taxa og busser - en del af et større fælleskab.

Fjordens Taxa og Bus blev grundlagt i 1995. Alene af den grund er de allerede en af de mere erfarne selskaber i branchen. I 2020 blev de dog en del af PP-busser, der blev grundlagt i 1976. Derfor gør det dem til en del af et større fællesskab, og pludselig er de et selskab med mere end 45 års erfaring. Det er blandt andet din sikkerhed for, at du her kan rejse med et busselskabet, som virkelig ved, hvordan man sikrer den bedst mulige bustur.

Deres mål er, at man altid går fra bussen med en god helhedsfornemmelse. Samtidig har de også en mission om, at ingen opgaver er for stor eller for lille - de er klar til at hjælpe med det hele.

Et busselskab med mange muligheder.

Når du vælger at køre med Fjordens Taxa og Bus, kan du være sikker på en god rejse, fordi deres chaufføren er uddannede og dygtige. Sammen med dygtige chauffører og den brede vifte af busser i deres vognpark, er der mulighed for transport, uanset hvilken størrelse dit selskab er. Fjordens Taxa og Bus kører mange typer af ture. Alt fra mindre grupper, foreninger, skoler eller firmaer. Uanset dine krav vil du kunne finde en bus, der passer på behov og budget.  

Deres vognpark indebærer: 

- Dobbeltdækker 

- Minibusser 

- Handicapbusser 

- Turistbusser  

Det brede sortiment af busser gør det muligt at dække stort set alle typer busrejser. Fjordens Taxa og Bus er specialiseret inden for, skiferier, studierejser, eller sommerture til varmen i Syden. Er man mere til en endagsoplevelse ved nogle danske seværdigheder, er det bestemt også en mulighed hos Fjordens Taxa og Bus, hvor de kan klare det hele 

Prisberegneren - det gode overblik.

Med de mange busser hos Fjordens Taxa og Bus giver vores prisberegner dig det bedste værktøj til kunne beregne prisen på din rejse. Har du allerede besluttet, hvornår din rejse skal foregå, hvor mange der skal med, og hvor rejsen skal gå hen, kan du nemt og bekvemt trykke din information ind i prisberegneren. Dermed får du hurtigt et uforpligtende tilbud på den bedste bus til lige nøjagtig din rejse.  

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er klar til at hjælpe.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/8061ee6475/oval.svg

    Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/338aa6d91d/oval2.svg

    Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • //a.storyblok.com/f/122877/40x40/8a5120d9bb/oval3.svg

    Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Oval_bg
processing...
cloud-computing     Upload fil