Lej en bus med Fjordens taxa og busser.

Fjordens taxa og busser - en del af et større fælleskab.

Fjordens Taxa og Bus blev grundlagt i 1995. Dette giver dem alene en del års erfaring i busbranchen. I 2020 blev de dog en del af PP-busser, som blev grundlagt i 1976. Derfor gør det dem til en del af et større fællesskab. På den måde er de blevet en del af 45 års erfaring i branchen. Denne erfaring gør at de forskellige busselskaber deler deres know-how i busbranchen og kan derfor sammen, give den bedst mulige rejse til din destination.

Deres mål er, at man altid går fra bussen med en god helhedsfornemmelse for sin rejse. Samtidig har de også en mission om, at ingen opgaver er for stor eller for lille. Dette kan vi skrive under på.  

Et busselskab med mange muligheder .

Når du vælger at køre med Fjordens Taxa og Bus, kan du være sikker på en god rejse, fordi deres chaufføren er uddannede og dygtige. Sammen med dygtige chauffører og den brede vifte af busser i deres vognpark, er der mulighed for transport, uanset hvilken størrelse dit selskab er. Fjordens Taxa og Bus kører mange typer af ture. Alt fra mindre grupper, foreninger, skoler eller firmaer. Uanset dine krav vil du formentlig kunne finde en bus, der vil kunne passe direkte til dine krav og behov.  

Deres vognpark indebærer 

  • Dobbeltdækker 

  • Minibusser 

  • Handicapbusser 

  • Turistbusser  

Dette brede sortiment af busser gør det muligt at dække ind for en bred vifte af rejser. Fjordens Taxa og Bus er specialiseret inden for, skiferier, studierejser, eller sommerture til varmen i Syden. Er man mere til en endagsoplevelse ved nogle danske seværdigheder er det også en god mulighed hos Fjordens Taxa og Bus. 

Prisberegneren - det gode overblik.

Med de mange muligheder for at rejse med Fjordens Taxa og Bus giver vores prisberegner dig det bedste værktøj til kunne beregne lige præcis din slags rejse. Har du allerede besluttet, hvornår din rejse skal foregå, hvor mange der skal med, og hvor rejsen skal gå hen, kan du nemt og bekvemt trykke din information ind i prisberegneren. På den måde får du hurtigt et uforpligtende tilbud på den bedste rejse til lige nøjagtig dine krav og dit budget.  

Har du spørgsmål til rejsen eller prisberegneren er du altid velkommen til at ringe til os. Vi vil altid være med til at sikre en nem og behagelig rejse. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|