Lej en bus med Edelskov bus.

Loading...
Loading...
En af de første på turistmarkedet

En af de første på turistmarkedet.

Historien bag Edelskov strækker sig over flere generationer. Edelskov turisttrafik blev stiftet tilbage i 1922, som et af de første selskaber med turist og bestillingskørsel i København. Gennem årene udviklede Edelskov Bus sig i takt med at turisme blev en større og større faktor i København. Derfor blev Edelskov en del af udviklingen i København og kører stadig den dag i dag efter samme princip som dengang. Nemlig at kundernes ønsker er i højsædet. Efter 2. verdenskrig begyndte Edelskov at køre udenlandsk kørsel i Europa. Derfor har de lidt over 100 års erfaring på de danske landeveje og tæt på 100 års erfaring med kørsel i Europa.  

I dag styres Edelskov turist af en innovativ og dynamisk ledelse, som har i sigte at følge og forudsige de fremtidige trends. På den måde er de altid med på bølgen, når det kommer til kundebehov og ønsker.  

Det kan garanteres, at du får en rigtig god oplevelse, når du rejser med Edelskov TUristbusrejse på professionel vis, med service i top kvalitet.

Meget erfaring = mange muligheder

Meget erfaring = mange muligheder.

Edelskov turist er et busselskab, der tilbyder lidt extraordinære busser og limousiner til dig. Med det sagt kan du få alle dine ønsker opfyldt, når du kører med dem.  Deres vognpark er bestående af topmoderne busser, som den moderne forbruger elsker. Derfor bliver en busrejse med Edelskov Turist til en del af oplevelsen. Samtidig opfylde alle deres busser også de strenge miljøkrav, som bliver en del af hverdagen i Europa. På den måde kan du være sikker på, at du kan komme rundt i hele Europa uden begrænsninger.  

I Edelskovs vognpark har de: 

- Klassiske turistbusser med plads op til 59 personer.

- Luksus turistbusser med plads op til 60 personer.

- Moderne dobbeltdækkere med plads op til 85 personer. 

- Moderne og VIP-minibusser med plads op til 19 personer. 

- Konferencebusser med plads op til 42 personer 

- Limousiner til bryllupskørsel eller luksus kørsel. 

Edelskovs busser tilbyder mange eksklusive former for bus- og persontransport. Ønsker du derfor lidt mere eksklusivitet, har Edelskov med garanti en bus til dig. En konferencebus og en VIP-bus er velegnet til de sociale arrangementer. Eksempelvis firmamøder hvor du i bussen har faciliteter som større siddegrupper og skærme, der gør det muligt at præsentere og lave forretningsmøder, mens I er på farten.  

Ud over busser med gode faciliteter tilbyder Edelskov også busroadshow. Dette indebærer mulighed for at dekorere busserne indvendigt og udvendigt. På den måde kan bussen passe ind til dit behov og eventuelt image.

Find din pris på rejser med Edelskov Busser

Find din pris på rejser med Edelskov Busser.

Ønsker du at rejse med Edelskov Busser, kan du med fordel finde din pris på prisberegneren. Prisberegneren, som du finder i toppen af siden, er et værktøj, der stiller dig som forbruger med de bedste muligheder for at finde den bedste pris på din busrejse. Priserne du finder med beregneren, vil matche priserne du får, hvis du selv kontakter busselskabet. Prisberegneren giver dig det gode overblik og simplificere måden at bestille bussen, ganske gratis. Med beregneren skal du blot trykke dine rejseinformationer ind, og så finder den de bedste muligheder til dig ift. pris og komfort.

Bruger du prisberegneren på siden her, får du vist alle mulighederne med Edelskov. Vil du derimod sammenligne med flere busselskaber, kan du gå til vores forside og prøve beregneren der.

Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus