Lej en bus med Edelskov bus.

En af de første på turistmarkedet.

Historien bag Edelskov strækker sig over flere generationer. Edelskov turristtrafik blev stiftet tilbage i 1922, som et af de første selskaber med turist og bestillingskørsel i København. Gennem årene udviklede Edelskov bus sig, i takt med at turisme blev en større og større faktor i Købehavn. Derfor blev Edelskov en del af udviklingen i København, og kører stadig den dag i dag, efter samme princip som dengang. Nemlig at kundernes ønsker er i højsædet. Efter 2. verdenskrig, begyndte Edelskov at køre udenlandsk kørsel i Europa. Derfor har de lidt over 100 års erfaring på de danske landeveje, og tæt på 100 års erfaring med kørsel i Europa.  

I dag styres Edelskov turist af en innovativ og dynamisk ledelse, som har i sigte at følge og forudsige de fremtidige trends. På den måde er de altid med på bølgen når de kommer til kundebehov og ønsker.  

I og med at Edelskov turist har mange års erfaring og knowhow, samt en innovativ ledelse. Kan det garanteres at kundernes behov i højsædet, og at Edelskov turist kan levere din busrejse på professionel vis, med service i top kvalitet.

Meget erfaring = mange muligheder.

Edelskov turist er et busselskab der tilbyder lidt extraordinære busser og limousiner til dig. Med det sagt, kan du få alle dine ønsker opfyldt, når du kører med dem.  Deres vognpark er bestående af topmoderne busser, som den moderne forbruger vil finde nødvendige. Derfor bliver en busrejse med Edelskov turist til en del af oplevelsen. Samtidig opfylde alle deres busser også de strenge miljøkrav, som bliver en del af hverdagen i Europa. På denne måde kan du vide dig sikker på, at du kan komme rundt i hele Europa, uden begrænsninger.  

I Edelskovs vognpark vil du finde: 

Klassiske turistbusser med plads op til 59 personer.

Luksus turistbusser med plads op til 60 personer.

Moderne dobbeltdækkere med plads op til 85 personer. 

Moderne og VIP-minibusser med plads op til 19 personer. 

Konference busser med plads op til 42 personer 

Limousiner til bryllupskørsel eller luksus kørsel. 

Edelskovs busser tilbyder mange eksklusive former for bus- og persontransport. Ønsker du derfor lidt mere eksklusivitet, har Edelskov med garanti en bus til dig. En konference bus og en VIP-bus er velegnet til de sociale arrangementer. Eksempelvis firma møder med muligheder og faciliteter som større siddegrupper og skærme, der gør det muligt at præsentere og lave forretningsmøder, mens i er på farten.  

Ud over busser med gode faciliteter, tilbyder Edelskov også busroadshow. Dette indebærer mulighed for at dekorere busserne indvendigt og udvendigt. På denne måde kan bussen passe ind til dine behov, og eventuelle image.

Find din pris på rejse med Edelskov busser, med prisberegneren.

Ønsker du at rejse med Edelskov busser, kan du med fordel finde din pris på busrejse med prisberegneren. Prisberegneren som du finder i toppen af siden, er et værktøj der stiller dig som forbruger, med de bedste muligheder for at finde den bedste pris på din busrejse. Prisen du vil finde med beregneren, vil matche priserne du vil finde, hvis du selv kontakter busselskabet. Prisberegneren giver blot dig det gode overblik, og simplificere måden at bestille bussen, ganske gratis. Med beregneren skal du blot trykke dine rejseinformationer ind, så finder vi den bedste bus til dig, som passer på dine krav til bus og pris.  

Skulle du have spørgsmål til prisberegneren, kan du altid ringe til os. Vi sidder klar til at gøre din busrejse simpel, og sørge for at du blot kan glæde dig til din busrejse.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|