Lej en bus med DK bus.

Loading...
Loading...
Et gennemsigtigt busselskab

Et gennemsigtigt busselskab.

Dk bus er et moderne busselskab, der har base i Horsens. I dag ejes DK bus af 2 herre ved navn Jakob Hjerrild og Jørn Jensen. De ser på en busrejse på samme måde, nemlig at busserne er samlet på et samlebånd, men de er kørt af mennesker. Heraf menes det, at de gør en dyd i at være gennemsigtige og levere en god service, sådan at din rejse til destinationen bliver til en samlet del af din oplevelse. Begge herre har, tilsammen 50 års erfaring med kørsel som chauffør. Derfor har de den store knowhow der skal til for at vide, hvad du har brug for til din rejse.  

Dk bus går stærkt op i at sørge for at tingende er i orden, når det kommer til sikkerheden. Derfor har DK bus deres egne bremsestand, sådan de kan sørge for at deres bremser på busserne altid er up to date. Samtidig skifter de altid bussernes dæk efter sæson, sådan at de sikrer dig den mest sikre form for bustransport, uanset hvilken sæson i vælger at køre i. Ud over disse specifikke sikkerhedselementer, kan du generelt også bare være helt tryg i deres hænder. DK-bus bestiller nemlig altid busser hjem med de største sikkerhedspakker.  

Mange transportmuligheder

Mange transportmuligheder.

Når du bestiller en bus fra DK-bus kan du forvente at blive mødt af en bus med de mest moderne faciliteter og en velsoigneret og serviceminded chauffør.  

DK-bus har meget erfaring på de danske og udenlandske landeveje. Denne erfaring har de opnået gennem kørsel af eksempelvis skoler, virksomheder, og foreninger. De kører også gerne private arrangementer, uanset om det er ind- eller udland. Med det sagt skal du nok få en professionel og behagelig tur, uanset hvilket slags selskab du skulle have med.  

Deres brede vognpark gør, at de kan klare hvilken som helst form for selskab. De har nemlig busser med plads til alt fra 16 til 81 personer. Disse busser indebærer blandt andet  

Turistbusser med plads op til 58 personer 

Dobbeltdækkere med plads op til 81 personer 

Minibusser med plads op til 19 personer 

VIP-bus med plads op til 34 personer 

VIP-bussen er til dig, der har brug for at gøre rejsen til din oplevelse. Heri vil du finde rundsædegrupper med borde og ekstra faciliteter, som du ikke vil finde i en ordinær bus. Af andre sjove detaljer i VIP-bussen kan nævnes fadølsanlæg, hvis det har interesse. Derfor kan der reddes op til en rejse med mulighed for møder, eller den festlige begivenhed.  

Miljøvenlig rejse, fundet med prisberegneren

Miljøvenlig rejse, fundet med prisberegneren.

I toppen af siden finder du vores prisberegner. Denne beregner vil ganske gratis og simpelt kunne finde en rejse til dig fra DK-bus. Den giver dig som forbruger det simple overblik. Med ganske få klik vil du kunne have bestilt tilbud på din rejse. Det skal også siges, at du hos os finder de samme priser i vores beregner, som du vil finde, hvis du kontakter busselskabet selv.  

Bor du i midt- eller Østjylland, vil DK-bus tilbyde dig kørsel i miljøvenlige busser, der kører inden for de nyeste miljøregler. Derudover sørger DK-bus også for at sortere skrald fra busserne, og de smider sliddele fra busserne til genbrug. Det kunne blandt andet være olie, dæk og bremsedele.  

Derfor kan du være sikker på, at du kører i en bus der værner om miljøet.  

Har du spørgsmål til prisberegneren i toppen af siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på din rejse, så du ikke behøver at gøre andet end at glæde dig til turen.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus