Lej en bus med DitoBus.

Loading...
Loading...
DitoBus A/S

DitoBus A/S.

DitoBus er en af de vognmænd med flest busser på platformen, og vi er utrolig glade for samarbejdet, som øger kapaciteten af platformen markant – så vi kan hjælpe endnu flere rejsende afsted.

Samarbejdet med DitoBus begyndte i starten af år 2022, og allerede helt fra begyndelsen har det vist sig at være en succes, som i den grad gavner brugerne af platformen.

Et selskab med mere end 70 års erfaring i branchen

DitoBus er et af de selskaber, som kan kaldes for ”the grand old man” i branchen. De første frø til selskabet blev plantet for mere end 70 år siden i år 1950, hvor de to stiftere Gerda og Poul Verner Hansen Boers grundlagde det selskab, der skulle blive til DitoBus.

Navnet ”Dito” kom først til 12 år senere, hvor selskabet pga. et nyt partnerskab fik navnet DI-TO’s Turistfart. Navet forblev således i en længere årrække indtil år 2021, hvor navnet, vi for alvor kender, så dages lys. Firmaet blev omdøbt til DitoBus, og sådan har det være lige siden.

Siden starten i 1950 er selskabet vokset markant, og I dag har DitoBus hovedkvarter i Holbæk og dækker hele landet med deres +400 busser, som kører alt fra rutekørsel og skoleudflugter til polterabend og firmature.

Lej bus i København her. På denne side viser vi alle dine muligheder, men vil du kun se muligheder med DitoBus, kan du bruge beregneren ovenfor.

Tre selvstændige virksomheder med hver deres fokusområde

Tre selvstændige virksomheder med hver deres fokusområde.

DitoBus har med tiden vokset sig til at være en af de største på markedet, hvilket betyder, at de kører alle former for buskørsel. For at holde fokus og specialisere sig i det enkelte busrejser, er deres struktur delt op således.

Det øverste selskab hedder Ditobus Gruppen A/S, som ejer DitoBus Excursions A/S, DitoBus Linjetrafik A/S og DitoBus Servicetrafik A/S, der hver har et specialiseret setup til områder inde i selve busbranchen.

 DitoBus Excursions A/S er her, hvor der bliver kørt længere ture rundt i Danmark og ture til udlandet, hvad enten det er skiture eller andre udflugter. Det betyder også, at det generelt er et større antal passagerer, som skal fragtes frem og tilbage. Kundetyperne er alt fra rejsearrangører, det offentlige, foreninger, virksomheder, men også privatpersoner. Bustyperne i Exursions er dobbeltdækkere, turistbusser, VIP-busser og større liftbusser.

 DitoBus Servicetrafik A/S er selskabet, hvor alt servicekørsel sker i, hvilket sker i både privat- og offentlig regi. Hos DitoBus råder de over en stor vognpark af minibusser i forskellig størrelse samt interiør, der passer til de opgaver, der skal løses her.

Opgaverne inde i det her selskab kan være skolekørsel, børn med særlige behov, ældre og lignende. Deres størrelse og specialisering, gør dem utrolig fleksible og ikke mindst i stand til at tage mange forskellige opgaver.

DitoBus Linjetrafik A/S kører for store trafikselskaber, der ejes af kommuner og regioner, som er dem, der udbyder al kollektiv bustrafik i Danmark. Det kan være de busser, du ser holde ved bustoppesteder eller på diverse banegårdspladser.

Se mulighederne med busselskaber i København her.

Typer af kørsel og vognpark hos DitoBus

Typer af kørsel og vognpark hos DitoBus.

DitoBus er et af de største busselskaber i Danmark, men det betyder ikke, at de kun kører udlandsture eller store forsamlinger.

Hos DitoBus har de nemlig en masse minibusser, som gør, at de også er et populært valg til mindre ture som polterabend, familieture, ture for ældre m.m. Når det er sagt, kører de også ture for nogle af Danmarks største virksomheder, det offentlige, institutioner og udlandsture for flere hundrede personer.

For at servicere den store efterspørgsel og variation af buskørsel, kræver det en stor vognpark. Hos DitoBus finder du alt fra:

-Minibusser
-Turistbusser
-Dobbeltdækkerbusser
-VIP-Busser
-Store Liftbusser
-Busser til rutekørsel.

Ovenstående er er nogle af de mest brugte busser hos DitoBus og med deres vognpakke, som består af flere end 400 busser fordelt på forskellige modeller, betyder det, at de hvert måned flytter mange tusinde passagerer.

Vi er derfor utrolig stolte over at have en yderst professionel vognmand på platformen, som løfter kapaciteten markant og ikke mindst giver vores brugere flere muligheder.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

Hos DitoBus har de stort set alle bustyper, og du kan finde både minibusser, turistbusser, dobbeltdækkerbusser m.m.

Ja, som udgangspunkt må man altid spise i busserne, men er du i tvivl, kan du altid kontakte os eller DitoBus for at få en afklaring.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus