Lej en bus med Copenhagen Coach.

Loading...
Loading...
Copenhagen Coach

Copenhagen Coach.

Copenhagen Coach har længe været en rigtig god samarbejdspartner her i Busbooking. Det er en af de vognmænd, som kører utrolig meget for os rundt på Sjælland, hvor en stor del af vores kørsel foregår. De leverer en høj service hver gang, og derfor er både vi og vores kunder utrolig glade for at have dem her på platformen. 

I mere end 90 år har Copenhagen Coach kørt danskerne rundt

Copenhagen Coach er en af de busselskaber i Danmark, som har eksisteret i længst tid. Det startede op som Herfølge Turistfart A/S tilbage i 1929 af William Nielsen, som drev projektet med sin kone Tove Nielsen.

Selskabet bliver i dag drevet af 3 generation i familien, som har ført de stolte traditioner videre. I dag er det søskendeparret Heidi og Heino N. Larsen, som står ved roret hos det sjællandske busselskab.

Siden starten af selskabet er vognparken vokset markant, og i dag har Copenhagen Coach en så stor bredde, at de kan varetage stort set alle former for kørsel. Ikke nok med at deres vognpark er vokset, er der sket mange ændringer i takt med generationsskifterne.

Busserne er blevet lilla, og det unikke udseende er noget, der bliver genkendt på landevejene i Danmark og udlandet.

Derudover har de to nye ejere i 3.generation stort fokus på altid at være med forrest i feltet, også når det kommer til den grønne omstilling. Der bliver nemlig stillet store krav, og virksomheden har i dag stort fokus på bæredygtighed og generelt den grønne agenda.

Stor vognpark og mange typer af ture

Stor vognpark og mange typer af ture.

Copenhagen Coach har en bred og dyb vognpark, som betyder, at de kan håndtere mere eller mindre alle typer af kørsel.

Blandt deres busser kan findes: 
-Turistbusser
-Dobbeltdækkerbusser
-Minibusser
-VIP-busser

At de har den type af busser, betyder de kører mange forskellige former for kørsel. De kører rigtig meget kørsel for foreninger, skoler, sportsklubber, VIP- og firmakørsel.

Antallet af folk på deres tur er meget forskelligt, og de kører alt lige fra de helt små virksomheder, der skal bruge en VIP bus til store virksomheder, sportsklubber eller foreninger, der skal have flyttet rigtig mange mennesker.

Selvom privat kørsel ikke er det største område hos Copenhagen Coach, har de stadig kørsel til arrangementer som bryllup, polterabends og lignende.

Book din næste bus med Copenhagen Coach her hos os

Book din næste bus med Copenhagen Coach her hos os.

Skal du afsted med bus på Sjælland, er det oplagt, at du tager et kig mod Copenhagen Coach. De har en masse fine busser, servicen er helt i top, og de håndterer alle ture professionelt – uanset om man er mange eller få personer.

På vores beregner her på siden, kan du nemt indtaste dine turoplysninger for at få et overblik over dine muligheder med Copenhagen Coach. Vi viser nemlig priser på det hele samt information omkring de forskellige busser, så du kan finde lige den, der passer til dit budget samt krav til komfort.

Prøv vores beregner i toppen af siden.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

Hos Copenhagen Coach må du som udgangspunkt gerne spise og drikke i bussen. Men spørg altid først for en sikkerhedsskyld.

Copenhagen Coach har nogle rigtig fine busser, og inde på vores beregner kan du se faciliteterne i den specifikke bus, og dermed se om den passer til jeres behov.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus