Lej en bus med Charterbussen.

Loading...
Loading...
Dobbeltdækker med base i København

Dobbeltdækker med base i København.

Når du bevæger dig rundt i de københavnske gader, er der en chance for, at du er stødt på Charterbussen. Charterbussen.dk er et busselskab med base i København, der til daglig køres af Brian Bo Bonde. Brian er en erfaren chauffør med mange års anciennitet inden for persontransport. Han er ejer af selskabet og kører selv bussen. Hans bus er en moderne dobbeltdækkerbus.  

Brian ved at service og professionalisme er store faktorer, når man har en enkelt bus i sin vognpark. Derfor er det en del af hans store fokuspunkt, at alle gæster husker busturen med ham yderst positivt. Med en dobbeltdækkerbus i København, kan han dække hvilken som helst transport, der skulle være brug for. Af denne grund kan han også konkurrere med de mange andre større busselskaber på det danske marked. Når han er egen vognmand, uden ledelse indblandet, kan han også selv træffe beslutninger undervejs, hvis det er ønsket fra kunder. Du er derfor sikret høj gennemsigtighed og mulighed for fleksible løsninger til skarpe priser.

Charterbussens base i København gør, at der er stort kendskab til de københavnske gader, og han ved, hvordan han finder den mest optimale rute og placering af bussen. Dog kører Charterbussen også ud i det danske land samt til udlandet, hvilket han også har rigtig god erfaring med.

Flot og moderne dobbeltdækker

Flot og moderne dobbeltdækker.

Charterbussen er en flot og moderne dobbeltdækkerbus med plads op til 78 personer. Bussen egner sig derfor perfekt til alle mellemstore og større hold, der skal afsted på busrejse. Både de længere busrejser til udlandet samt de kortere ture, hvor du skal have kørt din virksomhed fra a til b i København.  

Charterbussen har rigtig god erfaring med mange forskellige typer af kørsel. Her kan blandt andet nævnes transfers, turistture, skoler, organisationer, virksomheder, pensionistkørsel og udenlandskørsel.  

I hans dobbeltdækkerbus, finder du faciliteter, der er tilpasset alle former for arrangementer. Uanset om I bare skal ud på en kort tur eller den lange tur sydpå, finder du gode sæder, klimaanlæg, toilet, mini køkken og god bagageplads samt mulighed for opladning af mobile enheder. Du kan derfor trygt køre med charterbussen uanset begivenhed. 

Find det bedste bustilbud med prisberegneren

Find det bedste bustilbud med prisberegneren.

Står du og mangler det bedste bustilbud, hvor du sparer penge på din busrejse, kan du trygt og nemt anvende prisberegneren. Prisberegneren sikrer dig, at du finder det mest optimale tilbud på busser. Prisberegneren sorterer i alle vores samarbejdspartnere på kort tid, heriblandt Charterbussen. Alt dette sker ved, at du blot trykker dine rejseinformationer ind i beregneren. Bruger du beregneren her på siden, får du vist muligheder med Charterbussen, mens du på forsiden får vist alle tilbud.

På den måde slipper du for selv at opsøge de mange busselskaber efter det bedste tilbud til dig, hvorfor du også sparer utrolig meget tid.

Du også altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedste bus til den skarpeste pris.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus