Lej en bus med Brdr. Davidsen.

Loading...
Loading...
Erfarent busselskab fra Nordjylland

Erfarent busselskab fra Nordjylland.

Brdr. Davidsen er et busselskab, der har rødder helt tilbage til 1939, hvor vognmandsforretningen blev oprettet på det samme sted, som Brdr. Davidsen holder til i dag. De har altid holdt til i Nordjylland, og det samme har traditionerne i selskabet. Virksomheden er nemlig familieejet gennem flere generationer. Hos selskabet kan du altid forvente rene og velholdte busser, så du får den bedste rejse.  

Med de mange års erfaring ved Brdr. Davidsen også, hvordan de kan give dig den bedste service på din bustur. Hvad end det kommer til spørgsmål eller eventuelle ændringer undervejs, tages det med et smil og gåpåmod.

Brdr. Davidsen har gennem de mange år på landevejene kørt med foreninger, skoler, festarrangementer, rustekørsel, turistkørsel og liftbuskørsel. De kan derfor med sikkerhed levere en god service, uanset hvilken busrejse du har brug for.

Busser fra Brdr. Davidsen

Busser fra Brdr. Davidsen.

Gennem hele Brdr. Davidsen vognpark vil du finde busser i alle størrelser. Du vil finde minibusser med plads op til 19 personer samt turistbusser med plads op til 57 personer. Er I en større gruppe, der skal afsted, vil der også være mulighed for en dobbeltdækkerbus med plads op til 78 personer. Turistbusserne hos Brdr. Davidsen er også udstyret med anhængertræk. Det betyder, at der er mulighed for at få en trailer på bussen, hvis det ønskes, således bagage aldrig bliver et problem.  

Ud over standardbusserne tilbyder Brdr. Davidsen også busser til flere salgs begivenheder. Det kunne være en partybus, som nok skal sætte gang i festen. I den vil du finde køkken, musik, disko lys, røgmaskine og køleskab til de kolde drinks. Ud over de ekstra faciliteter finder du også toilet samt sofaer, når man skal sidde komfortabelt til festlighederne.  

Brdr. Davidsen har også liftbusser i forskellige størrelser til folk med gang besvær. Det betyder, du kan bestille en bus med plads op til 10 kørestole samt 25 normale siddepladser.

Find din busrejse med prisberegneren

Find din busrejse med prisberegneren.

Skal du afsted med bus, anbefaler vi, at du bruger prisberegneren i toppen af siden. Det er et værktøj til dig, som forbruger, der gør busmarkedet lettere tilgængeligt og mere overskueligt. Ved at taste dine rejseinformationer ind i beregneren, får du fremvist tilbud, som passer på alle dine krav. Dermed slipper du for at kontakte hvert enkelt busselskab, og du sparer derfor både tid og meget sandsynligt også penge.
Bruger du beregneren her på siden, får du vist alle dine muligheder fra Brdr. Davidsen.  

Har du spørgsmål til beregneren, er du altid velkommen til at kontakte os - vi er klar til at hjælpe dig.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus