Lej en bus med Amager Bus Service.

Loading...
Loading...
Amager Bus Service

Amager Bus Service.

I Kastrup ligger en af vores rigtige gode samarbejdspartnere – nemlig Amager Bus Service. De fylder efterhånden meget i det københavnske bymiljø, hvor de har specialiseret sig i alt fra turistkørsel og sightseeing, men også kørsel for firmaer og institutioner.

Amager Bus Service så dagens lys for mere end 20 år siden i 1999, hvor selskabet blev stiftet. Siden har det taget fart, og de slår sig i dag på deres store fleksibilitet, som i den grad må siges at være gældende til glæde for de mange rejsende her på platformen. De kører mange typer af kørsel, og det kan de, fordi de har en stor og bred vognpark, hvorfor det er meget sandsynligt, at du kommer på tur med Amager Bus Service, når du skal fra København.

Utallige muligheder med Amager Bus Service

Utallige muligheder med Amager Bus Service .

Selskabet har siden sin start udvidet deres vognpark markant, og de har derfor flere turistbusser og minibusser til rådighed, hvilket også betyder, at de har mange forskellige typer af kørsel – de kan altså håndtere stort set det hele.

Amager Bus Service kører blandt andet:

- Turistkørsel i København lokalt, men også til udlandet
- Transfers
- Sightseeing rundt omkring i København (kan også være med guide)
- Endagsture til Sverige
- Firmakørsel
- Fest- og bryllupskørsel
- Ture med foreninger og pensionister
- Og meget andet.

Ovenfor er et udsnit af det, vi ofte ser booket på platformen hos Amager Bus Service, men det betyder ikke, at de ikke kan klare andet. Det er kun fantasien, som sætter grænser, og skal du med bus rundt i København, er Amager Bus Service stort set altid en mulighed.

Book en bus hos os med Amager Bus Service

Book en bus hos os med Amager Bus Service .

Vil du gerne på tur med Amager Bus Service, kan du prøve vores beregner ovenfor. Når du indtaster en tur på denne side, viser vi dine muligheder med dette selskab, således du kan finde lige den, der passer til dit budget og dine krav til komfort – der skal nok være lige den bus, som passer jer. 

Når du benytter dig af prisberegneren, er det altid en god ide at have fuldstændig styr på dine oplysninger, så du får det mest præcise bud. Du skal derfor være skarp på, hvorfra og hvornår i kører, hvor mange passagerer I skal være, samt hvor jeres endedestination er.

Prøv Beregneren og kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til det mindste. Vi sidder altid klar til at sikre jer den bedste bustur.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

Ofte stillede spørgsmål.

I de fleste busser hos Fladså må du medbringe mad og drikke. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os eller dem.

Når du booker din bus, kan du læse mere om faciliteterne på bussen. De fleste busser hos Fladså har et toilet.

 

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus