Lej en bus med Alba turist.

Loading...
Loading...
Et velfungerende busselskab fra Danmarks hovedstad

Et velfungerende busselskab fra Danmarks hovedstad.

Alba turist er et relativt ungt busselskab, på et busmarked præget af selskaber med snart over 100 år i bagagen. Dette betyder dog ikke noget for dem. Alba turist har nemlig lært af tidligere erfaring fra deres chauffører i selskabet, og lært af den erfaring de har opbygget selv. Denne erfaring er med til at give dig den mest optimale busrejse, der passer ind til dine behov. Disse behov er taget seriøst hos Alba turist. Det at kunden går fra bussen med et smil på læben, er en af de højeste prioriteter, dog finder du sikkerhed som værende den højeste prioritet. Sammen med høj komfort, service og sikkerhed, er du garanteret en behagelig busrejse når du kører med Alba turist.  

Alba turist har deres vognpark i København. Fra København, understøtter deres vognpark mange typer af kørsler, både de små ture med mindre hold i de københavnske gader, samt de større rejser i ind- og udland i større busser.

Vognparken fra Alba turist

Vognparken fra Alba turist.

I vognparken fra Alba turist, finder du alle typer af busser. Dette sikrer at de kan stå klar til at køre din busrejse, uanset destination, eller antal af personer der skal afsted.  

Disse busser er af den moderne slags, med gode faciliteter til at sikre dig en behagelig og komfortabel rejse. I busserne har Alba turist kørt med mange forskellige arrangementer bl.a. firmakørsel, turistkørsel, større arrangementer, studieture, seniorture og private arrangementer.  

For at klare de mange forskellige hold, består deres vognpark af alle størrelser busser. Heriblandt finder du: 

Dobbeltdækkerbusser med plads op til 83 personer.  

Turistbusser med plads op til 53 personer 

Minibusser med plads op til 18 personer  

Når du kører med turist- eller dobbeltdækkerbusser fra Alba turist, sikrer de sig at du finder den samme gode komfort, uanset hvilket type af de store busser du vælger. I disse finder du nemlig gode faciliteter såsom Aircondition, toilet, Wi-Fi, kaffemaskine og minikøkken.  Ud over faciliteter, finder du også mulighed for fleksibilitet i deres busser. Busserne kan nemlig indrettes med borde, hvis dette ønskes af kunden. Der er dermed faciliteter til at give god komfort, uanset om du skal på en kortere rute inde i landet, eller du skal længere syd- eller nordpå.  

For at holde den høje standard af komfort, har Alba turist også sørget for at deres minibusser er af høj kvalitet, med gode faciliteter. De luksuriøse minibusser er alle udstyret med lædersæder og topmoderne udstyr.  

Find din busrejse med Alba turist, i prisberegneren

Find din busrejse med Alba turist, i prisberegneren.

Hvis du står klar med dine rejsedetaljer, men bliver i tvivl om, hvem der kan give dig det bedste tilbud på din rejse, kan du med fordel anvende prisberegneren. Prisberegneren som du finder i toppen af siden, er et værktøj til dig, der nemt og hurtigt kan finde det bedste tilbud på lige netop din busrejse. Dette gør den ved at sortere i største delen af det danske busmarked, for at finde den vognmand der lever op til dine rejsedetaljer, inden for dine krav om budget og behov. Blandt de vognmænd der kommer frem kunne være Alba turist. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os- vi sidder klar til at hjælpe dig afsted på en busrejse, skræddersyet til dig. 

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus