Lej en bus med A-busserne.

Loading...
Loading...
Både et rejsebureau og busselskab

Både et rejsebureau og busselskab.

A-busserne er et busselskab - og lidt mere til. A-busserne har god erfaring inden for branchen, og med mere end 30 års erfaring i selskabet har de samlet sig utrolig meget know how, hvorfor de er eksperter i at gøre busrejsen til en oplevelse i sig selv. A-busserne er placeret i Ølstykke. Derfor dækker de gode dele at det centrale Sjælland, hvor rigtig meget kørsel på øen foregår. Når du kører med A-bussen, kan du være sikker på, at servicen er helt i top, da det er et af deres helt store fokusområder. A-busserne kører turistkørsel i både ind- og udland og har gjort det længe, hvorfor de kan klare de fleste af alle forespørgsler.

De forskellige muligheder fra A-busserne

De forskellige muligheder fra A-busserne.

A-busserne har en bus til dig uanset størrelsen af din gruppe. I deres vognpark finder du nemlig busser med plads til alt mellem 17 og 78 personer. I form a minibusser, turistbusser og dobbeltdækkerbusser. Mange af busserne er udstyret med gode faciliteter som køleskab, kaffemaskine, toilet, WiFi og skærme til DvD. Det afhænger dog af, hvilken slags bus I bestiller. Oftest vil man nemlig ikke finde toilet i en minibus.  

A-busserne har selv gode erfaringer med udenlandsture og har derfor mange aftaler med steder rundt i Europa. Dermed er der stor chance for, at du får en chauffør, der har godt kendskab til landet I skal besøge.

Ud over ture til udlandet har A-busserne erfaring inden for næsten alle former for bustransport. Heriblandt 

  • Firmakørsel 

  • Institutionskørsel  

  • Udflugter 

  • Kørsel for private arrangementer 

  • Arrangementer over flere dage 

  • Kongreskørsel  

Ønsker du at leje en bus uden chauffør, er det også en mulighed. Her er der mulighed for at leje en bus til 14 personer, og en bus til 49 personer. Hvis din gruppe selv kan køre de store busser, kan man på den måde spare chaufføren i budgettet. Når du lejer en bus uden chauffør, står du dog selv for afregning af den brugte Diesel, men har fri km. 

Anvend prisberegneren og find en bus der passer til dig

Anvend prisberegneren og find en bus der passer til dig.

Ønsker du at rejse med A-busserne til din destination? I det tilfælde kan du med fordel anvende prisberegneren, som du finder i toppen af siden. Den fungerer som en søgemaskine på det store danske busmarked, og med få klik får du de bedste bustilbud. Bruger du den her på siden, får du udelukkende vist busser fra A-Busserne, mens du skal gå til vores forside, hvis du vil sammenligne med busselskaber i hele landet.

Har du spørgsmål til prisberegneren, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at sikre dig den bedste busrejse.

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus