Lej en bus med Columbus.

Loading...
Loading...
Nystartet busselskab med års erfaring i bagagen

Nystartet busselskab med års erfaring i bagagen.

Colombus er et nystartet busselskab fra Hillerød. Columbus er startet af Caspar Bartholin og Nicolai Longhi. Disse herrer har tilsammen mange års erfaring inden for busbranchen, og de har sammen valgt at starte et busselskab med fokus på at give en personlig rejseoplevelse. Med erfaring som henholdsvis driftsleder, turist- og rutekørsel er sammensætningen perfekt, og det kommer dig til gode, når du er ude og rejse med dem.  

Mange muligheder for kørsel

Mange muligheder for kørsel.

Columbus er relativt nystartet, men tilbyder trods det en stor variation af muligheder af kørsel, uanset hvor din rejse går hen. Columbus har kørt for både skoler - heriblandt skoleudflugter, studieture, skolebuskørsel og lejrskoler. Derudover kører de også for foreninger, større arrangementer samt almindelig turistkørsel. Det er kort sagt meget sandsynligt, at Columbus har lige nøjagtig den bus, der vil passe til din rejse og dine krav.  

Columbus sørger gerne for en personlig oplevelse, når du kører med deres busser. Der er mulighed for at få pyntet bussen op til dit arrangement, således at selve rejsen også bliver en del af den fulde oplevelse af dit arrangement.  

Den personlige oplevelse er en stor del af Columbus, og noget som præger alle deres ture, uanset hvilken slags du skal afsted på.  

Trods Columbus som virksomhed har været kortvarigt på markedet, har de et stærkt fundament og en bred vognpark, som er klar til at få dig fra A til B.

Humør-ekspressen

Humør-ekspressen.

Hvis I er et mindre antal personer, der skal afsted med bus, har Columbus en unik minibus, der kun kan give et smil på læben. Med en ide om at en bus også kan skabe højt humør, har Columbus en såkaldt “humørspreder”, som kan transportere 12 gæster rundt. Med en flot farve og godt humør, vist omkring på bussen, starter rejsen allerede godt ud, inden den overhovedet er begyndt.  

Humørsprederen har kørt alt fra mindre børn, der skal ud på tur. Til voksne der skal have et hyggeligt arrangement, hvor selve rejsen også også skal være en del af oplevelsen. 

Med vores prisberegner vil du nemt og bekvemt kunne finde et tilbud på en rejse, der vil være til at huske. Hvis du ved, hvor mange I skal være, hvornår I skal afsted, og om der er eventuelle stop, er det bare at trykke de informationer ind - så finder prisberegneren en bus fra Colombus, der passer nøjagtig til dine behov.  

Har du spørgsmål skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi står klar til at sikre, du får lige den rejse, du drømmer om.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.
  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.
  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.
map

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
Graphic
Book en bus