Lej en bus med Columbus.

Nystartet busselskab med massere af erfaring i bagagen.

Colombus er et nystartet busselskab fra Hillerød. Columbus er startet af Caspar Bartholin og Nicolai Longhi. Disse herrer har tilsammen mange års erfaring inden for busbranchen og har valgt at starte et busselskab med fokus på at give en personlig rejseoplevelse. Med erfaring som henholdsvis driftsleder, turist- og rutekørsel har de en perfekt sammensætning til at danne den perfekte oplevelse for dig som kunde, når du er ude og rejse med dem.  

Mange muligheder for kørsel.

Columbus er relativt nystartet, men tilbyder trods det en stor variation af muligheder af kørsel uanset hvor din rejse går hen. Columbus har kørt for både skoler, deriblandt skoleudflugter, studieture, skolebuskørsel og lejrskoler. Derudover kører de også for foreninger, større arrangementer og almindelige turistkørsel. Derudfra kan det siges, at Columbus højst sandsynligt har lige nøjagtig den bus, der vil passe til din rejse og dine krav.  

Columbus sørger gerne for en personlig oplevelse, når du kører med deres busser. Der er mulighed for at få pyntet bussen op til dit arrangement, således at selve rejsen også bliver en del af den fulde oplevelse af dit arrangement.  

Den personlige oplevelse er en stor del af Columbus, og man kan derfor være sikker på at føle, man stiger på en god og tryg rejse med en personlig chauffør.  

Trods Columbus som virksomhed har været kortvarigt på markedet, har de et stærkt fundament og en bred vognpark for at kunne garantere en god behandling undervejs til din destination 

Humør-ekspressen.

Hvis i er et mindre antal personer, der skal afsted med bus, har Columbus en unik minibus, der kun kan give et smil på læben. Med en ide om at en bus også kan skabe højt humør har Columbus en såkaldt “humørspreder”, som kan transportere 12 gæster rundt lige efter dine behov. Med en flot farve og godt humør, vist omkring på bussen, starter rejsen allerede godt ud inden den overhovedet er begyndt.  

Humørsprederen har kørt alt fra mindre børn, der skal ud på tur. Til voksne der skal have et hyggeligt arrangement, hvor selve rejsen også formår at blive en del af oplevelsen.   

Med vores prisberegner vil du nemt og bekvemt kunne finde et tilbud på en rejse, der vil være til at huske. Hvis du ved, hvor mange i skal være, hvornår i skal frem, og om der er eventuelle stop, er det bare at trykke de informationer ind, så finder prisberegneren en bus fra Colombus, der passer nøjagtig til dine behov.  

Har du eventuelle spørgsmål skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi står klar til at sikre, du får lige den rejse, du drømmer om.  

Bæredygtig buskørsel, med lokale vognmænd.

  • Øget fokus på synliggørelse og eksponering af lokale busselskaber.

  • Brobygning mellem kunde og leverandør. Fuldstændig transparens i hele værdikæden.

  • Større indsigt i bæredygtige løsninger. Og reduktion af tomkørsel.

Vi har busser til ethvert formål.

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
    Upload fil
logo
  • Tlf.
  • E-mail:
  • CVR:

©

|